Buna din nou. E o firma MLM care comercializeaza o gramada de produse, de ingrijire personala, parfumuri, machiaj, pentru casa(oale, prod. de curatat, oale, bureti de vase, etc) textile(ciorapi, inbrcaminte, pijamale, etc)prod. pentru masina, ce mai, un itreg super market intr-un catalog! Mi-a recomandat si mie cineva si m-am inscris si eu(e gratis)si acum mi le iau singura iar plata e la 30 zile.Super nu?
Daca te intereseaza spune-mi. Nu ai ce pierde, oricum trebuie sa ti le cumperi, asa ca... Apropo, produsele sunt aduse din Franta, Italia, Gemania, Spania si sunt originale, nu contrafacute. Pupici.
Eu le folosesc si intr-adevar sunt bune.mai ales cele pe baza de amoniac din Italia.Sunt reprezentant Infinity de 4 ani daca doriti inscriere contactati-ma
REPREZENTANTI; INFINITY:cosmetice, parfumuri, bijuterii, textile, detergenti, electice, electronice, papetarie, art. uzcasnic, imbracaminte.comisioane 15-30%, livrare prin curierat.Vizitati catalogul on-line http://www.infinity-trade.ro
E-BIJU-o bijuterie este mereu un cadou perfect.
catalog www.ebiju.ro
AVON-catalog on-line www.avoncosmetics.ro
Pentru relatii suplimentare trimite mail la adresa raceancecilia@yahoo.com
Rog seriozitate.
Sunt super bune; si nu numai produse curatenie bucatarie; toate produsele; sunt reprezentant de peste 7 ani; pentru doritoare de acesta afacere id ancasimanu