| onlyme2851 a întrebat:

Am un pulover verde pe care a curs putin clor si astfel s-a decolorat in zona respectiva si s-au format doua pete albe, fiecare cam de marimea unei monede. Ce pot sa fac sa nu se mai vada petele sau macar sa fie mai discrete?

Răspuns Câştigător
| Deutzzaa a răspuns:

Pune doua petice de culori diferite, sau chiar de acceiasi culoare si nu se va mai vedea. asa vei avea un nou plouver. pararea mea. sper ca te-am ajutat! >big grin

9 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Daca petele sunt de dimensiuni mici si gasesti in comert un marKer permanent de aceeasi culoare, poti incerca o mascare.Decolorarea totala nu ti-o recomand.

| onlyme2851 explică (pentru fabiola):

Nu am gasit nuanta, dar multumesc pentru raspuns:* nici eu nu mizam pe decolorare totala

| darrio2007 a răspuns:

Vopseste-l pe tot cu aceeasi culoare.

| onlyme2851 explică (pentru darrio2007):

Pai ar trebui mai intai sa il decolorez pe tot, apoi sa il vopsesc. Totusi, cu ce as putea sa il vopsesc?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, te-ai gandit sa desenezi un cap de om sau de animal? din acele doua pete ati ies foarte bine doi ochi

| MariaOfficial a răspuns:

Incearca sa pui doua petite colorate, astfel vei iesi in evidenta si vei avea un pulover nou! Roago pe mama sau bunica ta sa caute niste petite de l un tricou vechi de al tau si sa le coasa cu o ata de culoare mai deschisa! Bafta!tongue

| MariaOfficial a răspuns (pentru MariaOfficial):

Petice*la*

| onlyme2851 explică (pentru MariaOfficial):

Si eu m-am gandit la asta...de ex, sa ii fac un mic buzunar in zona aia... Merci:*

| MariaOfficial a răspuns (pentru onlyme2851):

Si asta e o idee buna!:*