| Abibina a întrebat:

happy Am vazut zilele astea oferte la calorifere electrice pe ulei si mi s-au parut foarte convenabile. Poate cineva sa-mi spuna cum fuctioneaza si cam cat o sa ma usture la buzunar utilizarea lui zilnica?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

1,5-2 kw consuma la ora. Daca tu crezi ca iti da mana sa platesti atata curentul, cumpara-ti.

| Abibina explică (pentru darrio2007):

As vrea o comparatie, daca se poate, ca nu ma pricep. Consuma la fel de mult ca?

| darrio2007 a răspuns (pentru Abibina):

Un frigider consuma 1 kw-1kw jumate in 24 de h.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Iti dau un pont: eu am la apartament contor cu doua tarife, unul mic, de noapte si week-end, si unul mai mare, pe timp de zi. Am folosit o centrala electrica (cu apa), pe care o puneam noaptea, si plateam in jur de 500 de lei la 2 luni, cu tot cu 2 calculatoare, 2 tv-uri, becuri, frigider. Acum insa nu prea mai renteaza sa tin acest abonament, avand centrala pe lemne, platesc mai mult decat ar trebui pe curent, ca folosesc mai mult ziua, la tarif mare, iar noaptea mai merge doar frigiderul...

| K0sti a răspuns:

Consuma mult la inceput, pana ajunge uleiul la temperatura setata, dupa care intra in circuit termostatul care cupleaza si decupleaza la anumite intervale!

| LucaAlex20 a răspuns:

Buna, am eu de iarna trecuta unul, ca si putere e de 2000 W insa nu prea am multe cuvinte de lauda despre el.
Adica e ok asa daca nu e prea frig afara sau daca mai ai si alta sursa de caldura, dar daca e ger afara nu incalzeste prea mult, dar din pacate nu stiu sa iti zic, cam cate grade.
Cat despre consum, nu as putea sa iti zic, caci l-am folosit doar cateva zile...din motivele enumerate mai sus!
Sper sa iti fie de folos, weekend placut!

| Abibina explică (pentru LucaAlex20):

La mine e o problema, fiind o necesitate. Nu prea am caldura iarna si inghet de frig. De aceea as avea nevoie de unul.