| Effyyyy a întrebat:

Buna TPUhappy credeti ca ar trebui sa ma retrag?

11 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Nu. Esti o fiinta umana, nu un rac, ca sa mergi cu spatele. A te retrage nu e un semn de inaintare pentru fiintele umane, nu e un semn de progres, dimpotriva, adesea retragerea poate insemna regres. "Don't give up!" zic americanii. Si la fel iti zic si eu tie.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

De ce ne intrebi pe noi? E strict decizia ta!

| eugem35 a răspuns:

Sa ti mite o vorba un sut in fund un pas inainte

| darrio2007 a răspuns:

Mai stai.

| Robert a răspuns:

Nu.Este devreme.

| Atotstiutorul a răspuns:

NU, ramai intrebarile tale sunt aur pentru noi

| selenaxXxgomez a răspuns:

Pai daca este vorba despre acest site nu trebuie fiindca ai voarte multe puncte si in plus ai un rank foarte mare. Ai ajutat multe persoane si ai pus si multe intrebari.Pe TPU comunici cu mule persoane noi si va imprieteniti. DAca este vorba despre casa eu iti sugerez din nou sa nu faci asta. Locuinta este foarte importanta. Orice locuinta costa multi bani si in plus intr-o casa it creezi foarte multe amintiri: placeri si neplaceri. Daca este vorba de scoala parerea mea este aceeasi: nuuuuu! Fara scoala nu te poti dezvolta armonios si nu poti sa-ti creezi un viitor acceptabil, daca nu exceptional. Daca la meditatii nnu fiindca cand iei note proaste este bine sa inveti in timpul liber pentru a lua note mai bune, si pentru a intra la universitati speciale care iti pot oferi multe drumuri poleite cu aur pentru viitor. Ia amnite!

| ioana1704 a răspuns:

Sa te retragi de unde? de la scoala? de la orele particulare, de la cantina?

| GenetiX a răspuns:

Din ce? din gradina? sau din casa?

| crisi649 a răspuns:

Eu as zice a nu te retragi

| iPlay a răspuns:

Retragete din casa si gradina la starda si gunoi