| RaLuCa15Ralu a întrebat:

happy Nu stiu cum sa imi fac camera mea...Bine, la primavara fiindca nu pot chiar iarna happy Imi dati si mie idei..eu m-am mai gandit la pereti roz...dar nu stiu.Dar as vrea toate sa fie de la IKEA! FUNDA! :*

Răspuns Câştigător
| KissAndor a răspuns:

Buna. Daca vrei sa asculti de cineva care a terminat design interior citesti m-ai departe... In primul rand trebuie sa-ti placa tie noi iti puteam da doar idei/pareri. Chiar daca mie imi plac lucrurile, obiectele, decoratiunile si alte necesitati sa fie cat mai originale, handmade chiar restaurate si tu trebuie sa ai o preferinte a modei o definita ma refer ca toata camera sa fie in acelasi tendinte adica Vintage girl, Lux, retro, fresh etc. daca mergi pe iddea ca totul de la IKEA cum are si vacina e ok este alegerea ta insa e m-ai simplu sa ai un buget aproximativ si dupa alegerea mobilierului si altor nebunii faci o comparatie de culori pentru asociere peretilor acestea poate sa se asemene cu mobila sau sa fie in contrast, covorasul la fel (cum iti place tie m-ai mult) si nu te grabii la cumparaturi. Baftawinking

4 răspunsuri:
| tr3ig a răspuns:

O camera ti-o faci dupa bunul tau plac, pentru ca tu stai in eawinking acum ce sa iti zic eu tie, depinde cati ani ai, daca esti cuminte poate vin eu si ti-o facwinking big grin

| ġคвÿ a răspuns:

Buna, camera ti-o faci dupa bunul plac, dap iar prinde bine un roz mai deschis happy

| ymma a răspuns:

E frumoasa culoarea roz dar ea trebuie folosita la imbracaminte sau altele nicidecum la pereti deoarece e obositoare si te vor durea ochii...ideal ar fi sa folostesti pentru pereti culoarea nude deoarece e mai calmanta..culoarea galben o poti folosi pentru lenjerie sau pentru fata de masa deoarece stimuleaza inteligenta si te ajuta sa te concentrezi la invatat.dar aici totul depinde de gusturile talewinking

| ciba1one a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa mergi pe varianta retro sau vintage vezi si aici: www.casa-retro.ro