| andrutik a întrebat:

am doi motani in casa si nu se inteleg mai deloc. Ce pot sa fac pentru a se intelege?

10 răspunsuri:
| Fantoma_1807 a răspuns:

Nu ai precizat dacă cei doi sînt castraţi, bănuiesc că nu odată ce zici că nu se înţeleg aşa că ţi-aş recomanda să-i castrezi şi vei vedea că după operaţie se vor schimba, devin mai blînzi, acum sînt încă în perioada de luptă pentru supremaţie, care în mintea lor le conferă mai multe drepturi.

| ovidius a răspuns:

Îi înveţi să vorbească aceeaşi limbă rolling on the floor

| Theodor2010 a răspuns:

In cele mai multe cazuri:NIMIC, un sfat dur lasa-i sa se bata si sa-si imparat teritoriile, dar nu cred ca va merge asa ca mai bine cumpara o pisica poate se impaca cand ea il va alege pe unu asa unu va fi mai preocupat sau lasa-i un timp sa se invete!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Separă-i... Aşa e cel mai bine şi pentru unul şi pentru altul. Altă soluţie nu-mi vine în minte acum, dar încearcă asta înainte să se răneasca vreunul dintre ei. Baftă!

| 112garcea a răspuns:

Du-ti ambii motani la medicul veterinar iti recomand.

| adelutSsa a răspuns:

Paii...separa`i sau adu o pisica

| Amery_9653 a răspuns:

Cumparati un cainelaughing, si nu o sa mai fie preocupati sa se certe intre ei, fug de cainewinking.

| marinadragutik a răspuns:

Pai daca sunt rude si i-ai tinut departati poate nu se recunosc dar lasa-i sa se mai bata putin ca se vor recunoaste
s-au daca nu i-ai pe amandoi si ingrijestei fix la fel adica sa i pui unu langa altu cand mananca s-au beau apa daca mangai pe unul adui pe amandoi in acelasi loc si mangaie-i
fac chestia asta si pentru ca sunt maschuli
s-au pentru ca le e 'ciuda' sa le zic asa unul pe altul pentru ca pe unul il bagi mai mult in seama si pe celalalt nu pre
in niciun caZ SA NU ADUCI O PISICA PENTRU CA se vor da la ea si iti spun ca nu este bine deloc sunt in aceeasi postura ca tine

| KateWilliam a răspuns:

Lasa-le timp. Daca te bagi intre ei ii enervezi si mai mult. Unii motani au perioade diferite de exemplu: De a se imperechia, altii de a se lupta [etc.]. Asa ca lasa-i pana se vor intelege. Bye si fundita?

| skyline_4715 a răspuns:

Stii ce sa faci in cazu asta? te ajut eu. ca sa ii poti intelege pe amandoi schimbi daca sunt doi baieti schimbi un baiat cu o fata si se inteleg bine