Pfoa... Sa vezi cate zgomote sunt la mine in camera ![]()
Stau la pc ca si acum, pe la o bucata de noapte sting tot si ma pun sa dorm, si incep sa aud tot felul de zgomote, cel mai enervant vine de pe birou, ca si cum ar umbla sobolanii pe el dar nu e cazul, de obicei pisica doarme in camera la mine
Sifonierul poate nu e pus pe podea drept, si din cauza asta isi modifica usor forma, iar cand umbli la usi ramane tensionat, de aia tot pocneste.
Eu stau mai mult la bloc, si cand aud ceva noaptea zic "eeh. vecinii
", cand ma duc la curte toata casa e de lemn, se aud mici pocnituri din toate partile, tresar ca un copil mic
Buna![]()
Incearca sa stropesti cu aghiasma/tamaiaza si eventual sa sfintesti casa.
O seara buna
Auzi noaptea mobila trosnind din 2 motive:
-e liniste noaptea
-e diferenta de temperatura, cand temperatura difera obiectele se dilata sau se contracta, pocnind
De regula auzi obiectele din lemn trosnind, de ce nu trosneste peretele din caramida sau din beton, sa-i tragi si lui o sfestanie si-o aghiasma? Pentru ca patul, dulapul, usa, masa, scaunul, cu cat sunt mai vechi, pot fi din lemn si nu din cartoane presate, plastifiate cum se face mobilierul mai accesibil, azi si lemnul "se aseaza" odata cu temperatura.
)) mişto întrebare
Nu ştiu şi la mine câteodată se aud chestii ![]()
Faza e că ziua se aud la fel doar că nu le dăm importanţă de aia nu le auzim.
E interesant cum mintea noastră elimină ceea ce nu ne trebuie.
Stai liniştit, chiar dacă ai fantome nu e ca în filme să te violeze sau ceva, doar cu cât simţi mai multă frică cu atât e mai rău.
Buna, aici poate fi ori mobilierul sa nu fie prea nou, ori poate rebuie sa mai aduci cate un popa sa finteasca casa, unde sa iti faca rugaciuni.
Si la mine in dormitor, dulapul trosnește noaptea. De cele mai multe ori trosnește așa de tare că mă trezesc speriată de fiecare dată. Si imi sare somnul. Nu mă pot odihni deloc noaptea din această cauză. De multe ori mi se întâmplă noaptea să mă trezesc speriată, cu senzația reală ca e o entitate in camera mea. Si de fiecare dată mă consolez, zicandu-mi ca am avut un coșmar in vis. Dar oare asta să fie? Că eu nu imi aduc aminte de nici un vis.
Si eu ma confrunt cu aceeasi problema. De multe ori noaptea dulapul din dormitorul unde dorm trosnește foarte tare, încât mă trezesc speriată că nu știu ce s-a intamplat. Din cauza asta eu nu mă pot odihni suficient. Câteodată cand mă trezesc speriată, am senzația reală ca e o prezență in cameră. Care o fi explicația?
Lipsa de educatie, in principal. Bine, poate fi si ceva patologic...
inconscient întreabă: