| lollo98 a întrebat:

Care e cea mai frumoasa floare de pe pamant? link :*:* funda :X:X

11 răspunsuri:
| ByankaLyana a răspuns:

Cea mai frumoasa floare este Trandafirul. Funda te rog

| LoveÈℓa a răspuns:

Cred ca trandafirul albastru. Desi nu exista in natura, trandafirii albastri, obtinuti prin modifcari genetice, sunt florile cele mai exotice si vor deveni foarte repede cele mai dorite flori in buchetele mireselor. Desi inainte erau conceputi prin vopsire, din 2004, o echipa de cercetatori japonezi a introdus in ADN-ul trandafirului gene de panselute si irisi, producand un trandafir cu o nuanta naturala de lila. Dar desigur fiecare floare este frumoasa si speciala prin culoarea, forma si mirosul ei.Niciodata nu vom putea fi de acord in privinta acestui subiect fiecare om are preferintele lui.Si apoi se estimeaza ca mai sunt speci de flori nedescoperite inca adica cele exotice(cele din Amazon).Dar totusi cand vrem sa daruim cuiva un buchet de flori prima data ne gandim la trandafiri.

caramela
| caramela a răspuns:

Http://www.apropo.ro/wow/cea-mai-mare-floare-din-lume-poze-5564471/foto-2 mi se pare frumoasa si interesanta:x:x, bine ca toate florile sun frumoase, nu le poti departaja...o zi buna:)

| dana7777 a răspuns:

Trandafirul rosu:X

| SpaNu88 a răspuns:

Trandafirul - uneori sunt bun alteori sunt cam 'intepator' laughing

| Capsuinkaadulcicaa a răspuns:

Eu zic ca cea mai frumoasa floare din lume e Rafflesia arnoldii sau floarea papagal.Cauta si uh pe google imagini cu ele! funditaaaaaa te rog multt de tottttttt! Iti trimit un pwpic atat de dulce ca o sa-ti creasca glicemia cand sa-l primestii!:*:X

| bella35 a răspuns:

Eu cred ca cea mai frumoasa floare e Strelitia. Google imagini strelitia

| bella35 a răspuns:

Eu cred ca cea mai frumoasa floare e Strelitia. Google imagini strelitia.

| nico6 a răspuns:

Trandafirii albi.dar si restul florilor sunt frumoase sunt o multime de culori si mirosuri care nu pot fi descrise

Întrebări similare