Da, o fi o metoda de 'reclama mascata', dar e stresant sa apara la intrebari tot felul de legaturi catre acest site..mai bine afiseaza un banner undeva pe pagina..nu?
parerea mea.
E un site cu ''haleala''(retete&co)infratit cu TPU(ca si heyo ala...). Dintre toate astea singurul care imi place e TPU... iar heyo mi se pare o porcarie...nu stiu de ce au inventat atatea site-uri...mai bine se ocupau mai mult de TPU care are din ce in ce mai multe probleme.
Gustos.ro e un site mai mult pentru gospodine. Si sa stii ca retetele sunt "facubile" iar unele originale. Cand ai nevoie de o idee ceva sunt ok. Merita incercat... asta daca gatesti.
E vorba de''gustos.ro''. Eu de pe pagina lor am intrat pe TPU. E un site cu retete culinare romanesti si din bucataria altor tari, articole interesante, concursuri...
E o forma neconventionala de promovare a siteului gustos.ro (probabil face parte din reteaua dezvoltatorilor TPU). E o metoda mai eficienta decat a afisa bannere sau alte reclame cu briz-brizuri mai enervante pe TPU.