Buna intrebare in ajun de Florii...
Florile ne insotesc pe tot parcursul vietii, in momente mai mult sau mai putin fericite.
Imi plac nespus florile, mai ales cele vii din gradina sau ghivece.Pentru mine toate florile sunt frumoase. Toate au farmecul lor. Ca sunt albe sau colorate, toate transmit ceva. Ne binedispun, ne fac fericiti, ne incanta privirea, ne inmoaie sufletul, devenim mai buni si mai calzi in preajama lor. Florile sunt cheia care deschide calea spre frumusetea interioara, spre puritate.
Floarea soarelui, liliacul, florile de camp, ghioceii, bujorii, margaretele, lamaita etc etc
Toate le iubesc nu este una mai frumoasa decat alta, si nu va doresc fetelor decat o viata frumoasa inconjurate de toate florile din lumea asta
Trandafirii albi, zambilele albe, margaritarii, narcisele albe, nuferii albi, ghioceii, liliacul, lamaita, florile de camp.
Plumeria, este floarea pe care o poarta hawaienii la gat, vreau sa fac rost de un buchet pentru. nunta, sper sa reusesc.
Dragul meu Tradaro, iubesc orice planta, orice planta care face si o floare...sa cred, ca tie iti plac cactusii? Spune-mi, te rog, ca nu ma insel...
Toate florile imi plac, dar in special : lalelele, trandafirii rosu inchis, zambilele, panselute, orhideele, ghioceii.
Mie imi place aproape orice tip de floare pentru ca exprima naturalete. dar am o preferinta pentru cele de camp
O singura floare iubesc...pe Florina!
ah, era sa uit.si pe mama, ca si ea e floare
Personal, imi plac :
-Florile de Nu ma uita, Albastrele- avand in vedere ca imi place culoarea albastru
-Narcisele
etc etc