anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre camerele de locuit multifunctionale (de exemplu, camera de zi ce noaptea se poate transforma in dormitor, birou amenajat intr-un colt al unei camere, etc.)?

In Japonia, dar si in multe tari europene, din cauza aglomerarii populatiei, oamenii sunt nevoiti sa traiasca in camere multifunctionale sau in apartamente cu putine camere, care sunt multifunctionale. Aceasta ii indeamna sa fie ordonati, disciplinati si sa nu acumuleze prea multe lucruri.

Considerati ca faptul de a trai in spatii multifunctionale e mai degraba un lucru intelept si folositor planetei ori mai degraba un rau necesar pentru om?

P.S.: Ma refer si la apartamente in care livingul serveste drept dormitor pentru parinti iar un dormitor este pentru copii sau viceversa.

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Personal consider ca este o idee total aiurea, buna doar pentru o anumita publicitate.

| anonim_4396 explică (pentru neutrino):

Adica cocina se numeste.Acolo ia cafeaua acolo doarme acolo ...toate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E complet naspa sa traiesc pe doar 4/4 metri sau cat are acea locuinta. Faptul ca nu ma deplasez din camera in camera imi da o stare de ...inchisoare,nu de libertate. Dandu-mi seama ca biroul a fost acum cateva clipe dormitor sau bucatarie imi da o stare aiurea de tot. As vrea sa stiu cum fac Japonezii cand au musafiri si poate unii din ei au alte nevoi par example vrea sa doarma iar altul la birou sau bucatarie.

| Nonameagain a răspuns:

Ciudat cum se face publicitate (are dreptate @neutrino) la spatii mici si materiale proaste, in paralel cu criticarea locuintelor (mai bune) din era comunista.