| jedi_7867 a întrebat:

Ce parere aveti despre casele din pamant de genul celei de mai jos:

http://www.simondale.net/house/index.htm

Răspuns Câştigător
| smaranta a răspuns:

Seamana cu casele hobitilor din filmul stapanul inelelorhappysuper ecologc.

17 răspunsuri:
leonardk
| leonardk a răspuns:

De vis!

auran
| auran a răspuns:

Super draguta parca-i din povesti! Dar, cand ploua ar invada urechelnite, brrrr, nu mi-ar placea!

| MisterKat a răspuns:

Chiar foarte buna, e super interesanta happy

Janina
| Janina a răspuns:

Vai e superba casa :X

| DMV a răspuns:

Te apropie mult de natura, faptul ca ai trai in casa aceea te-ar defini in fiecare zi ca om in raport cu cerul si pamantul.
O astfel de casa nu este asa de scumpa precum se poate crede. De fapt construita in regim propriu ar fi mai ieftina decat una de caramida construita in aceleasi conditii.
PRO: materialele folosite sunt foarte bune izolatoare hidro-termice
CONTRA: daca iti faci si iaz in faza casei vei avea o problema mare: tantarii.

| smaranta a răspuns:

M-as muta oricand intr-o casuta ca astea... dar oare cat ar costa asa ceva?

| smaranta a răspuns:

Wow, nu stiu ce sa zic, costul nu e mare daca stai sa te gandesti cat costa o casa obisnuita.

| CrucifiedCountess a răspuns:

Super mi-ar placea sa am o casuta in genul...ca pitizii din padurehee hee o lume de fantezie. buna pentru copiihee hee

| Flav a răspuns:

Uitati-va la casele pe care la aveau hobitii in Lord of the ring, part 1; e ceva frumos, dar noi nu cred ca vom ajunge la asa ceva vreodata; e greu sa evoluezi de la case din chirpici la vilutze in miniatura

prfml
| prfml a răspuns:

Asa am inceput noi oamenii sa ne facem casele, fara sa modificam ca ne -a oferit natura. Locuind intr-o altfel de casa inseamna traditie, inceputurile. O astfel de casa o poate avea oricine cat de sarac ar fi, nu trebuie decat sa constientizezi cum a inceput omul si te poti intoarce in trecut, asta asa ca o ultima masura, sa ai o casa din pamant in padure si o iubita, lasand la o parte moda timpurilor noastre ce iti poti dori poti avea, numai ca nu se mai poarta.

lolita
| lolita a răspuns:

Mda, ce sa zic, superb presupun ca vara este racoare si iarnaeste cald. doar sa nu vina vreo inundatie cum se intampla mai mereu in Romania.

| cribus a răspuns:

Superrrrrrr

| jedi_7867 explică:

@smaranta 3000 de lire sterline si 1500 de ore de lucru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Casa "intra" in peisaj! Se armonizeaza mai bine cu mediul inconjurator, oferind in acelasi timp un spatiu interior care poate fi locuit. Ecologica nu este, sau este numai partial. Pentru a fi ecologica intr-un procent mai mare ar trebui sa nu depinda de energii conventionale, apa uzata sa fie reciclata, iar materialele din care este construita sa fie reciclabile, lucru care se cam opune modului urban de locuire. Oricum, este un pas inainte dupa opinia mea!

| clauradu a răspuns:

Uite o casa facuta deja in Romania cu investitie minima in timpul concediului:
http://www.casa-verde.ro/casa-verde_r/casa-verde_r.htm

| clauradu a răspuns:

Aceasta este o casa de pamant, fata de cea sugerata de tine care pare a fi de beton acoperit cu pamant:
http://www.condo.ro/......milie.html