anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce pot sa aplic pe peretii afectati de igrasie, astfel incat sa nu avanseze si sa omor ciuperca aia?

8 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Cu solutie antimucegai, dar daca nu te deranjeaza mirosul e mai bine cu clor. Indiferent ce aplici, solutia va inlatura efectul, nu si cauza. Pentru inlaturarea cauzei sunt mai multi pasi, in general e vorba de izolatie.

| mami a răspuns:

In primul rand afla cauza infiltrarii umezelii
este indicat sa curetzi tencuiala pana la caramida si sa tratezi caramida cu apa stop din comertz
daca nu ai posibilitatea asta umezeala va ramane
ciuperca sa o speli de pe perete cu clor cu un burete
sa folosesti manusi pentru menaj altfel vei suferi arsuri de la clor.
unde locuiesti, la casa sau apartament

| pepe a răspuns:

Există în magazine (Praktiker) soluţii antimucegai, la bidon.

| cretzufinish a răspuns:

Foloseste o solutie antimucegai de la kober. Se foloseste atat pe suprafete interioare cat si exterioare. Daca nu da randament foloseste un dezumidificator. Am vazut ca se face reclama pe la tv si cred ca e eficient.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Cu clor...iti pui clor intr'o sticla cu pulverizator si pulverizezi pe perete unde este mucegai si dai cu o carpa... o sa treaca toate urmele big grin

lolita
| lolita a răspuns:

Stiu pe cineva care spala peretii cu clor.

| titel12 a răspuns:

Www.antimucegai.ro acolo gasesti raspunsuri.

| crapone a răspuns:

In primul rand trebuie eliminate cauzele aparitiei mucegaiului : ventilatie insuficienta, pereti insuficienti izolati, adica reci pe perioada iernii, iar daca nu deschidem geamurile (pierdem caldura, nu? ), umiditatea din camera se condenseaza pe peretele rece. Dupa umiditate vine... mucegaiul. ATENTIE! Este foarte toxic si creeaza astm bronsic! Pentru copii poate fi fatal!
Eu am izolat peretii exteriori, aplicand izolatia la interior (stau la et.8 ). Am folosit Aktivtherm si am scapat. Pacat ca nu am realizat pericolul decat prea tarziu, sotia era deja astmatica si face niste crize grozave. Acum ne chinuim si ne tratam de astm. Uite aici : www.mucegai-stop.ro