-mananca orice[comestibil], ce mananca si un caine normal
-ingrijire...adica daca il tii in casa? sau cum, in fine, daca sta afara, sa aiba un cotet cu paie sau carpe[toale] chiar daca ii tii dezlegat [si lant de vreo 2-3 m lungine daca il tii legat], sa il mai plimbi prin curte, sau afara din cand in cand. sa ii dai apa, mancare.![]()
-iarna. acu depinde si varsta pe care o are; daca e mare[aprox 2 ani], ii trebuie un ham special, care sa distribuie greutatea saniei[atunci cand trage] in mod egal pe corp, adica sa nu ii pui cureaua de gat si lant si ii zici "hai!"
, sau ii faci tu unu din curele cusute etc cu planuri luate de pe google
cam att. o zi buna.
Eu imi iau husky abia peste 4 luni, in aprilie 2011, dar m-am documentat :
- mananca hrana normala de caini...'
- il tii in casa sau afara, vara e mai indicat in casa la racoare, la un ventilator sau aer conditionat ca daca ii este cald exista posibilitatea de a muri la caldura. El e un caine care trage la sanie si se joaca in zapada, deci exista posibilitatea de a muri la caldura.
- si da, e adevarat, am fost cu sania cu un husky, dar nu al meu, pe al meu il va chema Sky, daca iti place numele si nu i-ai ales nume husky-ului tau si cum ti-am spus si mai sus e un caine de iarna de aceea se gaseste cel mai mult in Antarctica sau Alaska, zone foarte reci, cu temperaturi sub 0 grade, oricum sper ca ti-am fost de folos, si iti doresc un Craciun Fericit! Pa pa...
fundita****?
Da, este adevarat ca te trage cu sania, este puternic.Si eu am avut unul si l-a tras pe fiul meu de 5 ani, i-am facut ham, eu nu l-am hranit cu mancare speciala, mananca ce mananca ceilalti caini, sunt frumosi foc/al meu a fost cu ochii aurii, a murit din cauza caldurii, sper sa ai mai mult noroc.Bafta!
Ejkoli întreabă: