Poti aplica un lac de la Duplicolor se cheama Rally clear laquer si se gaseste usor. Vezi sa nu ai lac cojit, rugina sau alte impuritati. Daca s-a dus doar luciul spala usa bine sapo las-o sa se usuce o zi dupa care o poti lacui.
Trebuie smirgheluita usa apoi spalata bine si uscata iar la sfarsit ii dai cu lac care il gasesti in magazinele cu accesorii de casa gen practiker.
Poti aplica un lac de la Duplicolor se cheama Rally clear laquer si se gaseste usor.
Vezi sa nu ai lac cojit, rugina sau alte impuritati. Daca s-a dus doar luciul spala usa bine sapo las-o sa se usuce o zi dupa care o poti lacui.
Eu zic sa o schimbi mai bine. Daca deja s-a dus lacul de pe ea inseamna ca e de calitate cel putin indoielnica. Usi metalice de calitate gasesti aici: http://www.usi-interior.eu/categorii_modele/usi_metalice_de_exterior-2.html
Daca e metalica eu cred ca poti folosi o ceara sau chiar un sampon auto cu ceara, care se gaseste in real sau carefur la raionul cu produse pentru auto! eu am cumparat sampon cu ceara pentru masina si e ok! ba chiar am luat unul mai ieftin ca na!