| mara_9541 a întrebat:

Cum sa scap de vrabiille care-mi mananca mugurii copacilor?

8 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Uite niste aparate speciale de alungat pasarile:
"Alunga pasari SC19", costa 311, 85 lei; iata un link despore el:http://www.soricel.ro/......9-230.html
Si mai este un aparat care se numeste:"Aparat antipasari cu senzor de miscare si lampa stoboscopica" care costa 194 lei, pe acelasi link, si se pot comanda amandoua acolo.

| Arthur a răspuns:

Agaţă nişte cd-uri uzate prin pomi, se vor speria. Nişte prieteni au agăţat aşa şi se sperie cand le mişcă vântul ( nu ei, păsărilehee hee ).

| madalicious a răspuns:

Da copacul cu ceva amar de exemplu ceai de pelin. Vrabiilor nu le va placea si-ti vor lasa copacul si mugurii in pace.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori folosesti dispozitive electronice speciale ori plase speciale care se pun pe pomi. Depinde de cit vrei sa investesti si citi pomi sint.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune niste fluiere de vant ( se gasesc la magazinele cu articole asiatice).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune niste fluiere pe cateva crengute asa cand vrabiile mai vin vantul misca fluierele si vrabiile zboara sau cu ceai de leustean. Adica ala de pus la ciorba. Fiind amar nu cred ca le place vrabiilor. Daca nu stii cum sa stopesti copacul pune intr-o pompa din aia pentru legume daca stai la tara cred ca stii de care trebuie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune si tu o sperietoare de ciori.

| gabryel a răspuns:

Pune o sperietoare langa copac. sau leaga un caine de copac si atunci nu vor mai veni nici un tip de pasari la acel copac.

Întrebări similare