Faci o gaurica in pamant bagi samburele acolo, acoperi gaura si astepti sa cresca pomuletul.Cand este maricel circa 10cm.inaltime pune-i un betisor ca sa creasca drept si frumos.Sa nu uiti sa uzi pamantul...cam o data la 3 zile(depinde de vremea de afara, dar daca este in casa o data la 3 zile este suficient)Eu stiam ca dupa ce creste marisor trebuie sa-l altoiesti, dar nu sunt sigur...intereseaza-te si tu.
Sau
http://www.incasa.ro/......815_1.html
Am si eu o intrebare la intrebarea ta:de ce Dumnezeu ti-o fi trebuind raspunsul repede? Ca nu trece perioada semanatului!
Samanta o bagi in pamant fara nici o filozofie.Creste si rodeste doar in sera la noi in tara, neavand climat corespunzator!
Chiar daca plantezi samburii intr-un hardau, chiar daca-l tii la caldura si la soare, daca nu altoiesti copacelul, n-o sa obtii niciodata fructe. Ca, presupun ca de-aia vrei sa plantezi samburii.
Si de unde ma rog o sa stii tu cine zice corect, din moment ce nici tu nu stii raspunsul la intrebare? O sa astepti pana creste ceva sa vezi daca a fost varianta corecta?
Cum sa se planteze samburii? Faci o gaura in pamant, pui samburele, il acoperi si il lasi in plata Domnului, ca numai printr-un miracol ti-ar creste ceva la noi in tara, in zona asta de clima.
NU vei obtine nimic, pentru ca la noi in tara nu este clima pentru portocale
Poti incerca saii plantezi intru ghiveci mai mare, dar nu stiu sigur daca va creste, pentru ca nu am mai vazut la nimeni, dar am vazut lamai.\
Cine stie, poate merge
Bafta
fundita
?
Faci o gaura mare in pamant si pui seminta apoi acoperi gaura o uzi si cam in cateva luni iti creste un pomisor cam 67cm funta? plz
Iti voi spune eu corec.raspunsul.in primul rand trebuie sa lasi putin semintele de la o portocala in apa caluta cam 3 h. apoi coja i se va inmuia si va creste mai usor apoi faci o gaura mica in pamant circa 2, 5 cm si pui o samanta apoi cand va creste il vei altoi pentru a da fructe imi frumose si mai gustoase
anonim_4396 întreabă: