| ElianaSc a întrebat:

Daca ati avea de ales intre niste apartamente in blocuri vechi, ce varianta ati alege?
A. Apartament in bloc vechi inalt, P+8 sau P+10 si la ce etaje?
B. Apartament in bloc vechi cu 4 etaje si la ce etaje?
V-as ruga sa si explicati de ce. Multumesc.

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Eu m-am mutat de la bloc in casa veche cu curte, de peste 20 ani, si nu regret.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Blocuriile vechi de 4 etaje nu au lift... asa ca ori etaj 1 ori deloc.

Daca e mai mare ca p+4, in primul rand nu parter la bloc si niciodata ultimul etaj din motive evidente.

Apoi conteaza foarte mult amplasarea si intretinerea blocului. Daca e un bloc unde administratorul si asociatia nu isi fac treaba atunci in niciun caz la un etaj mai mult de 2-3 ca nu stii niciodata cand ramai fara lift ca nu sunt revizii, ca e vechi samd.

Daca nu sunt probleme de genul in bloc atunci... depinde de vedere, de vegetatie de langa bloc... etc etc. E clar ca daca la etaje superioare ai un view foarte frumos merita mai ales daca vrei sa ai cat mai multa lumina naturala in casa.

| StoicAnalysis a răspuns:

Sa stai mai sus de etajul 3 e nasol. Nu poti cumpara ce mobila vrei tu ( trebuie sa fie usoara sa o poti transporta pana sus ) si accesul este mult mai greu, mai ales daca nu are lift. Singura parte buna este ca ai parte de lumina mai multa si de zgomot mai putin, datorita inaltimii.

| goguPatent a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Mi am luat ce mobila am vrut eu la etajul 10. De la 4 furnizori. Toti au aduso fara probleme.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru goguPatent):

Banuiesc ca esti un caz exceptional, adica transportul mobilei s-a facut cu liftul pe bucati. Ca altfel nu pot sa concep niste baieti care cara o canapea pe scari 10 etaje si dupa care sa considere aceasta treaba ca fiind "fara probleme".