| pantera2011 a întrebat:

De ce pui mei tot plang pisicile sub geamu meu da asa urat plang... oare inseamna ceva?

19 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Mi-ai adus aminte de un film care se numea "Reportaj extraterestru: imperecherea la pamanteni".
Si acolo femeia gemea de durere atunci cand barbatul netezea cu limba calea viitorului bebelus happy. Si multe alte "suferinte" de acest gen au indurat pana sa ajunga sa se imperecheze.
La fel e si cu pisicile care plang...

| mami a răspuns:

Pai si ele au ziua indragostitilor, la ele tine offf toata luna martie
ce inseamna?- anul viitor in martie iti plang si mai multe pisici sub geam cu puii lor

Elianna
| Elianna a răspuns:

Inseamna! Inseamna ca este sezonul de imperechere al pisicilor.Si cei care fac precum copii mici cand plang sunt motanii!
Apropo de "puii tai". Sa-ti spun o istorioara, poate uiti de mate. O ruda de-a mea stabilita de multi ani in State a venit la noi si s-a incurcat in oras cu masina si a blocat o intersectie deranjand un conducator auto.Cand a venit acasa ne-a povestit ce a patit si imi spune contrariat:draga, eu ii spuneam omului ce s-a intamplat si el tot avea avea treaba cu niste pui! Si ii tot dadea cu puii lui! Abia cand i-am explicat cum au evoluat injuraturile in Romania de cand a plecat el, abia atunci s-a dumirit omul ce tot avea ala cu puii!

| Roby67 a răspuns:

De ce pui tai plang, nu pot sa-ti spun, dar pisicile "plang" din cauza ca vor sa se imulteasca si asa comunica intre ele.

| Hombre a răspuns:

Este preludiu inainte de sex draga, stai linistita ca nu vine sfarsitu' lumi.

| Robert5678 a răspuns:

Cum adica pisicile?
Vin toate pisicile din cartiere si iti plang sub geam?
Nu stiu, poate ai vreo legatura speciala cu pisicile, sau poate este ceva deasupra geamului si asta le intereseaza de fapt.Sau poate au simtit ceva miros de mancare. Daca vrei, trimite-mi un mesaj cu mai multe detaliii si poate reusesc sa te ajut mai mult.

| liliana83 a răspuns:

Nu stiu daca ai avorturi facute sau poate vreo vecina de a ta, dar am auzit pe la babe ca atunci cand miauna matele seamana cu plansul unui copil mic. eu una nu prea cred dar te sperii atunci cand le auzi si iti imaginezi ca plange un copil mic. acel/i copil/i plang/e dupa mama lui/lor. te ia fiorii oricum daca esti singura in casa.happy.

| Bianca206 a răspuns:

1.colored4life, puii cu doi 'i', nu doi de i. ( asta pentru ca tu incerci sa ii corectezi pe altii ).
2. pantera, nu-ti face griji. asa e cand se imperecheaza. nu e mare lucru. nu inseamna NIMIC. deci, stai calm happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaaa pai cred ca ele canta de tristete sau din prostie pur si simplu crede-ma undeori e asa si la mine da nu le aud ca eu atunci dorm happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In pui mei fernando

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nus

| want2bMajestic a răspuns:

Probabil e sezonul imprechierilor sub geamurilaughing

| everyyoueveryme a răspuns:

Puii, cu 2 de i.straight face
Si plang pentru ca le e foametongue

| ColorfulRainbow a răspuns:

Esti o "pantera" smug
Normal ca le atragibig grin
laughing

| pantera2011 explică:

Crepsley draga cred ca inseamna ca in curand vei deceda.happy si de restul cari mi-ati raspuns ...raspunsuri amuzante

| veronyka a răspuns:

Caută mătănaşi, e primăvară şi vor şi ele iubite

| acblabla a răspuns:

Super tare intrebarealaughing, am ras vreo 10 min in continuu numa' cand am vazut titlulbig grin.
Merg si eu pe mana celorlalti, si zic ca ii sezon de imperecherebig grin. [ desi eu am 2 motani acasa, si nu i-am auzit sa miorlaie deloc, eventual numai cand ma joc cu eihee hee ]

| adko26 a răspuns:

Parerea mea ca pisicile sint in calduri

| vasilegheorghe09 a răspuns:

Salut, pisicile plang urat pentru ca e luna in care is in calduri, eu stau la casa si toata noaptea vin pisici la mine in pod si isi fac de cap, si mai vad dimineata pe cotoi ca sunt raniti dupa luptele date pentru cuerirea matelor.

Întrebări similare