E bine, bineinteles daca merge. Eu mi-am dorit intotdeauna sa raman in relatii bune cu fostele, dar daca uneori am reusit, au fost si cazuri cand de partea cealalta s-a transformat totul in ura.
Daca vine de la sine, e foarte bine. Daca nu, atunci asta e, nu poti fi prieten cu toata lumea.
Intradevar e o problema.
Prietenii iti pot deveni cei mai crunti dusmani.
Daca spui ca sunt fosti prieteni, actualmente ce sunt?
E bine sa fii prieten sau, ma rog, sa te intelegi bine cu toata lumea, caci nu stii niciodata cand te " lovesti" de ei.
Eu cred ca poti ramane in relatii amicale, atata timp cat acestea se bazeaza pe respect reciproc, cat timp fiecare dintre voi ati depasit trecutul si ati acceptat faptul ca sunteti intr-o noua etapa a vietii voastre. Mentinerea unei relatii amicale nu trebuie neaparat sa presupuna o reeditare a greselilor trecutului. O comunicare post-relatie poate ajuta pe fiecare dintre fostii parteneri sa inteleaga mai bine ce nu a fost bine candva pentru a nu repeta greselile in lata perioada a vietii.
Eu cu unii am pastrat legatura adica ne mai salutam cand ne vedem darvezi tu nu cu toata lumea e la fel sunt si persoane care nu ne merita increderea si prietenia...pentru ca le sta in caracter sa fie ticalosi astia sunt ei dar am fost prea orbi ca sa vedem de la inceput ce persoane sunt
Depinde ce scopuri ai. Daca vrei sa reiei relatia cu unul dintre ei e o strategie, dar daca vrei doar sa fi in relatii bune cu ei, trebuie sa fi foarte atenta pentru ca nu stii ce vor ei de la tine ( prietenie sau dragoste ). E un fel de cutit cu doua taisuri. Oricum, in orice tip de relatie, respectul trebuie sa fie primordial.
anonim_4396 întreabă: