| 1hellotpu1 a întrebat:

E gratis instalarea la Dedeman de aer condiționat? (De la ei până la mine acasă e gratis?)

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Instalarea sau transportul?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu, costa bani intalarea nu o face nimeni gratis.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cum de la ei pana la tine acasa, nici nu sti sa pui o intrebare dar cauti raspuns, cred ca te referi la livrare de la ei din magazin pana la tine acasa, ca instalarea se face acasa la tine si depinde de cîti metri de furtun intra din balcon unde pui agregatul si pana in casa pot fi 3 metrii sau 30 de metrii, ei iti i au banii pe metru, instalarea si incarcarea cu freon nu este gratis te va costa, chiar daca ei ti l aduc acasa gratis, montajul poate costa si 1000 de lei.

| mihai69 a răspuns:

Instalarea sau livrarea?!?

| relian a răspuns:

Nu mai pune AC, dupa cine stie, iti va ingheta mintea de tot, care si asa se pare ca este cam lenta laughing

| gabicoo a răspuns:

Dacă ai grad de handicap pe lângă instalare ai și o reducere suplimentara de 25% din prețul AC.

| siriusblack98 a răspuns:

1. Instalarea eu stiu ca NU e gratis. E chiar destul de costisitoare. Fara 400+ de lei nu scapi la o instalare.
2. Livrarea depinde unde anume ai adresa. Am comandat de multe ori de la ei si intotdeauna am platit dar asta deoarece nu mai locuiesc in Bucuresti si a depasit distanta lor de livrare gratuita. Parca sa zic ca pe raza Bucurestiului (daca comanzi de la Dedeman Bucuresti) e gratuita la comenzi de peste 1000 de lei sau ceva de genul.