| HyPerActIveGyRl a întrebat:

Hei, imi poate spune si mie cineva cum se trateaza carile din LEMN? Dar daca se poate sa-mi spuneti solutii care costa mai putin, sau ceva care chiar nu costa, cum ar fi am auzit ca se poate indeparta si cu ghinda, insa dureaza ceva... a, si am carie la usa, sau carii nu stiu sigurthinking,

2 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @HyPerActIveGyRl! Combatere: O combatere directă cu insecticide a larvelor ce sapă în lemn este extrem de dificilă, deoarece tunelurile lor sunt astupate de praf, secreţii şi excremente, astfel că insecticidele de multe ori nu pătrund suficient de adânc. De aceea este folosită o metodă prin care lemnul atacat este încălzit, temperatura ridicată omorând larvele. In acest sens lemnul trebuie încălzit pentru aproximativ jumătate de oră la 60° C. Pentru a împiedica apariţia unei noi invazii, lemnul trebuie în continuare tratat cu insecticide de contact. O altă metodă eficientă este folosirea insecticidelor sub formă gazoasă, cum este acidul cianhidric sau bromura de metil. Din cauză că apariţia cariilor de lemn în casă provoacă pagube masive, combaterea invaziei ar trebui întreprinsă de o firmă specializată de dezinsecţie.
Citește un pic și pe acest forum, poate te ajută cu ceva http://www.misiuneacasa.ro/forum/viewtopic.php?t=22249
O seară cu zâmbet să ai!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.fara-daunatori.ro/......secte.html
Decat sa umpli casa cu tot felul de substante, mai bine folosesti un aparat cu unde electromagnetice.