| AndreeaIoaana1406675e3 a întrebat:

DAU F. u. n. d. a.
As vrea sa imi decorez casa si curtea.Imi puteti da sugestii sau siteuri. Mie imi place sa fac lucruri manuale. In casa mi-ar place sa vie ceva clasic [in genu decoratiuni din >>lumanari::] dar nu prea incarcat. Iar in curte imi plac floriile si sa fie ceva splecial si originall. Orice sfat sau sugestie e binevenita.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Horty a răspuns:

Http://www.goodhomes.ro/

3 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Www.picturadecorativapepereti.blogspot.com. Poate ca acolo vei gasi ceva interesant si original care sa iti placa.

| deya_3536 a răspuns:

Pai vezi si uh... poate pe vreun site ca eu stau la bloc si u stiu... uite eu amm facut pentru scoala o chiestie super care mi-a iesit:din harte alba, coala, culor, hartie creponata maros ssi verde sau chiar galben asa si tai in forma de dreptunghi una dintre culori si dupa il incrtesti tu cu mana si dupa il lipesti de niste crenglute fcute din hartie lorata maro si dupamai faci i uh cateva flori dupa ce ai umplut buchetul trebuie sa il infasioro cu ata sau o funda vezi si tu ce ai pe acolo la indemana, si la final cand termini pui tot la intr-o alta foie pictata in maro si alte colori legate de toamnasi iti iese

| Ally_3377 a răspuns:

Salut! poti gasi cateva idei chiar aici: www.ask-anything.net