| ZaRa007 a întrebat:

Hey acum cateva zile mi-am luat si eu un birou de calculator cu sifonier in dreapta si in stanga bibloteca este alb 90% si albastru 10% adica decat usile cum pot face si eu biroul sa arate mai bine?(desene, postre, s. a. m. d)
Daca ma ajuti dau funda + vot

Răspuns Câştigător
| adrian_6090 a răspuns:

1. Evalueaza-ti spatiul.

2. Adu acele cosulete impletite in care poti pune orice de la scrisori si documente pana la pot pourri. Astfel orice spatiu devine cald si primitor.

3. O planta aduce acel spirit liber oricarui mediu inchis, si unde mai pui ca produc oxigen. Si oamenii se simt mai bine in preajma lor. Iar culoarea verde este una care relaxeaza si ajuta la concentrare. Fii atent totusi, daca nu ai o fereastra ai nevoie de o planta care nu cere multa lumina.

4. Colegul meu are un pestisor in birou. Poti sa ai si jucarii, care aduc acel element de distractie absolut necesar. Sau calendare amuzante. Pentru cei care au nevoie sa lucreze intr-un mediu creativ, bomboanele, figurinele si masinutele in miniatura fac minuni. Orice iti place tie, adu la birou. (in limitele decentei )

5. Pozele sunt si ele de mare ajutor. Cateva poze cu prietenii si familia, si in mod special cu copiii, iti vor crea un spatiu personalizat si pe cat de aproape de casa este posibil.

0 răspunsuri: