| Mary571 a întrebat:

Hey! Sunt clasa a7-a si toti profesorii se plang de noi ca clasa este goala,ca este urata. Ceva idei pentru decoratiuni, in principal pentru pereti ca sunt cam goi

Răspuns Câştigător
| Dalia5didi a răspuns:

Eu zic sa faceti ceva persoanlizat care sa ramana si cand voi veti parasi scoala si sa le vada si alte clase de exemplu un colaj cu toti elevii clasei si in mijloc sa fie dirigintele sau puteti pune un tablou cu voi toti si in rest sa faceti fiecare cate un desen sau lucru manual si jos sa va scrieti numele si sa le puneti pe perete asa clasa voastra va fi speciala si unica realizata doar de voi sper ca am ajutat :*

9 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Sa faca ei clasa cum vor daca se tot plang laughing Ce ne mai prostesc de bani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cum gandesc profesorii tai, dar profesorii mei din generala spuneau ca nu ne fac mai desteptii floricelele de pe pereti.

| DoLc3MaRi3 a răspuns:

Mai puteti decora peretii cu flori daca tot vine primavara ghocei, lalele sau ce va trece prin cap randunele, buburuze dar totul sa fie manual daca faceti randunele agatatile de tavan cu o ata ceva. si ca sa va fie mai usor le puteti trage la imprimanta si apoi le colorati eventual lipiti-le pe un carton rezista mai mult happy :*

| JohnyDeep1 a răspuns:

Salut Mary, ati putea face niste mici proiecte la diferite materii, frumos colorate si ordonate, cu diferite teme, ca de exemplu Biologie(puteti desena organisme, circuite etc), Geografie(harti si grafice), Fizica si altele.
Le puteti face pe "Duplex" (Un carton mai tare ce se poate cumpara din librari), sau pe foi de polistiren.

| znwP a răspuns:

Asa s-a intamplat si la noi in clasa, pana cand am strans bani si am pus pe domnul de desen sa ne picteze pe tabluri si perete, peisaje foarte atractive, dupa profesori au spus ca este o clasa foarte primitoare! sper sa te ajute

| Mia2002 a răspuns:

Puteți picta ceva pe pereți cum ar fi cuvinte, mesaje, imagini sau să vă organizați si sa puneți tablouri.

| nadia20092 a răspuns:

Ce diriginta/te aveti adica ce materie preda

| lauricuta a răspuns:

Puneti desene si sticare mai mari