| PisuCluj a întrebat:

Masina mea de spalat nu mai spala bine hainele raman tot patate.Nu este din cauza detergentului si pun si vanis la spalat si tot nu se ia. Ce are?

13 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

@adolf are dreptate. MAsina de spalat e o chestie care balaceste hainele in apa cu detergent. De vina poate fi doar apa (prea dura) sau detergentul. Inclin sa cred ca varianta a II-a este cea reala, mai ales ca am auzit-o si pe nevasta-mea injurand Arielul.
Masina de spalat este de vina doar in cazul in care nu mai invarte cuva, nu mai ia apa, nu mai scoate apa, nu ia detergentul samd.

| EUSIATIT a răspuns:

Incearca sa folosesti detergent lichid este mai bun dupa parerea mea. daca nu. alta nou. papa

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Depinde, pune la o temperatură mai mare decât cea actuală. Depinde şi cu ce sunt pătate hainele. Baftă!

| Alexxe a răspuns:

Ia si spala la mana big grin blushing. glumeam. daca e asa cum zici tu, e cam naspa.inseamna ca e stricata. teava care duce detergent in cuva e infundata cel mai probabil sad. nu stiu.nu te lua dupa mine neaparat.doar am presupus

| doar.pt.voi. a răspuns:

Calcar! Nu e bun vanish! Pune lenor, cocolino, malizia...numai nu vanish! lasa tot pete...si calcar de ce nu? PUNE CALGON!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nasol!~ Nasol ca n-ati invatat ca masina de spalat nu scoate pete si nu spala rufe murdare! Cum? masina de spalat este o cutie care invirte niste rufe in apa cu detergent, apoi le clateste si le stoarce. Nu face nimic deosebit, nu este cadelnita sa faca minuni.
Petele daca se pot scoate, se scot cu detergenti speciali, manual ...in ultima instanta cu foarfeca. Ce vedeti dvs in reclame, ramine reclama.
Rufele exagerat de murdare iarasi nu se pot spala bine in masina deoarece nu are cum. In mod normal o rufa extra-jegoasa ( ca de la sapa sau santier ) trebuie inmuiata, frecata mult, masina de spalat, nu poate.
Pt stinta dvs, reclamele la detergenti si masini se spalat, se refera la o " camasuta " purtata 1-2 ore si apoi pusa la spalat. ( adolf )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vanish. ul nu e bun. Eu mi.am stricat multe haine folosind vanish, ca si cum as fi turnat clor pe ele. Daca masina de spalat este mai veche, este posibil sa nu mai functioneze asa bine. Hainele mai murdare ar trebui spalate manual, frecat bine unde este pata. Dar daca sunt pete de ciocolata, cafea, ulei...nicio sansa sa le mai scoti, indiferent ce ai folosi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vanish.ul nu e bun. Eu mi.am stricat multe haine folosind vanish, ca si cum as fi turnat clor pe ele. Daca masina de spalat este mai veche, este posibil sa nu mai functioneze asa bine. Hainele mai murdare ar trebui spalate manual, frecat bine unde este pata. Dar daca sunt pete de ciocolata,cafea,ulei...nicio sansa sa le mai scoti, indiferent ce ai folosi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Masina mea de vspalat nu mai evacueaza apa am umblat si la butonul de evacuare si tot nu merge cea re?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti spun eu trebuie putin clor si un pic de dero rex si la mine s-a intamplat pune o sa vezi abiste

| Alex0194 a răspuns:

Nu mai merge bine, asta e problema laughing

| riana36blue a răspuns:

Asa am patit si eu cu masina meaq de spalat.Adesfacot-o sotul meu, in bucati, si nu-ti poti in chipui cata mizerie se depusese pe ea, acolo unde nu poti vedea.Acum spala super.Nici eu nu stiam care e cauza, ma gandean ca nu mai e detergentul de spal cu el bun.

| TeodorVlad a răspuns:

In cazul in care nu e vorba de rufe murdare de ulei sau alte solutii care se indepartea foarte greu chiar si mecanic, cred ca problema ta este ca ti s-a ars rezistenta si speli cu apa rece. Pune mina la fiecare evacuare a apei si vezi daca apa evacuata e calda, daca nu, atunci ai rezistenta arsa.