| Maskatu a întrebat:

Salut. Am cumpărat o lampă LED pentru bucătărie. Lampa veche cu neon nu mai funcționa din cauza droserului ars și am zis să fac un upgrade.

Problema este că noua lampă este foarte foarte puternică. Oare pot monta întrerupător tip dimmable (variator), care poate regla intensitatea?

Specificațiile lămpii sunt...75W, 6500K, 120 cm Lungime. Pe cutie mai scrie EcoFriendly și 40.000 ore. Nu scrie pe cutie ceva legat de dimmable.

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Înainte de a o cumpara daca ai cumparat o dintr un magazin fizic si nu de pe un site online nu ai probat o? Poate poti schimba becul sa i pui un bec cu lumina mai calda si cu wați mai putini de exemplu intre 40 si 60, daca nu o poti modifica trebuie sa o vinzi si sa cauti altceva. Cumpăra ti neon cum ai avut inainte si la neon poate era ars tubul de neon sau ștarterul dar daca in loc sa verifici arunci banii pe alte prostii o sa ramîi sarac si cu multe gunoaie pe care dai o groaza de bani si cand le vei vinde numai valoreaza nimic.

| Maskatu explică (pentru CristiDinBucuresti):

Corpul de neon era vechi, starterul ars. am zis sa fac un upgrade.

| mihai69 a răspuns:

Nu toate lămpile led sunt dimabile.
Pentru o încăpere normală, o lampă de maximum 12 W e suficientă. Probabil ai căutat una de aceeași putere cu vechiul neon. Greșit. Trebuia cam pe sfert.

| gabicoo a răspuns:

Lipește o folie autocolanta semitransparentă care să diminueze din luminozitate.

| Maskatu explică (pentru gabicoo):

E o idee... mersi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

4500 k e maxim ce ar fi bine să-l alegi la urmatoarea lampă

| Cavaler001 a răspuns:

Poți întreba un electronistwinking

| Maskatu explică (pentru Cavaler001):

Serios? Unde? Il caut pe strada?

| Cavaler001 a răspuns (pentru Maskatu):

Scrie-mi mesaj si-ti recomand eu unul daca nu stii pe altcineva happy

| Maskatu explică (pentru Cavaler001):

Am trimis un mesaj privat firmei importatoare. Astept raspunsul lor.