| Liviu321 a întrebat:

Salut! Ce cadou as putea sa le iau unui cuplu de casa noua? Am buget undeva la 100-150 lei.

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ti-as recomanda sa le dai lor banii intr-o felicitare, ca-i cel mai frumos si sanatos asa, fiindca nu stii niciodata ce au ei nevoie si ce anume isi doresc.

Imi aduc aminte cate cadouri inutile si prostesti am primit noi si la cununia civila si apoi la nunta, ca ne-a umplut de draci si dezamagire. Zeci de seturi de pahare, seturi de cesti de cafea, 4 fiare de calcat, masini de tocat si cate si mai cate chestii care nu-mi trebuiau.

Nu am dat niciodata cadouri fiindca imi pasa de rude si prietenia cu oamenii si vreau sa le fac un bine, nu un rau, de aceea le-am dat intotdeauna bani, ca sa-i bucur si sa-si cumpere ei ce vor, nu sa le bag pe gat ce vreau eu.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Un card cadou de la eMAG / dedeman / ikea
nici nu stii cat m-a ajutat pe mine cand m-am mutat, mai mereu mai aveam nevoie de una alta prin casa.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Niste mederenele si cîteva beri va cinstiti de casa noua, cu banii pe care îi ai nu poti cumpăra nimic, toate sau scumpit si ca le duci un cadou trebuie sa ai cel putin 500 lei sa le cumperi un set de vase de bucatarie oale de teflon sau farfurii servicii de cafea, asta se duce in casa noua ceva util femeii ca este gospodină gateste, decat sa cumperi ceva pe care dai si multi bni si ei nu il apreciaza mai bine nu cumperi, mai stringi bani.

| NLS a răspuns:

Fa ce a indicat sunt serios.
Cumperi un card cadou de la un magazin mare de electrocasnice, nu neaparat eMag, mai sunt si Domo, Flanco, Altex (sau chiar PCGarage).

Si isi vor putea cumpara ce le lipseste.
poate daca cunosti si dai idei altor persoane din cercul vostru care vor sa le faca acelasi stil de cadou, se vor alege cu mai multe carduri din acestea, si isi pot cumpara ceva mai scump, un TV, un cuptor sau plita, o masina de spalat, un robot de bucatarie, etc

| Lioana a răspuns:

Afla ce nu au ca sa fie binevenit cadoul. Daca le iei ceva ce au deja le incarci inutil casa. Daca nu stii ce le lipseste mai bine da-le direct banii intr-un plic.

Răspuns utilizator avertizat
| carevaescu a răspuns:

Un set de cesti de cafea, sau un set de ceai. Poți gasi un espressor la reducere, spre exemplu. Sau un mic cuptor cu microunde.

Bugetul e destul de mic, dar daca cauti creativ si insistent, vei gasi ceva.

| UserRo10 a răspuns:

Mergi in Ikea, Jysk, etc si cumpara o decoratiune interioara sau un set de ceva practic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă sunt căsătoriți ceva ce să păstreze ca amintire. Dacă le ești naș sau prieten drag, ar merge ceva ce, atunci când traversează momente dificile să le amintească cadoul tău de ce au început, cum au ajuns pe drumul ăla și de ce să dea cu piciorul la ceva ce s-au luptat să construiască.

Dacă sunt doar cuplu și le ești un prieten drag tot ceva ce să păstreze ca amintire de la tine.

Ce concret, nu aș știi ce să-ți zic, dar va trebui să-ți pui tu capul la contribuție ca să găsești cadoul ăla perfect. Nu uita și că un cadou, chiar dacă trebuie, clar să fie mai mult pe gustul celui care îl primește decât pe gustul celui care-l cumpără, e un cadou mult mai fain dacă are acolo și ceva din personalitatea sau percepția celui care-l oferă.

Ca și idei, poate să le ceri o fotografie cu ei doi și să mergi la un centru specializat să o editeze sau să o înfrumusețeze și să le faci tu o ramă sau să iei tu o ramă simplă și să o personalizezi.

Astea cu ustensile și din astea de bucătărie sau veselă, e deja învechită și oricum vasele se mai sparg, right? Plus că pe mine una, vasele oferite mă duc mai mult cu gândul la morți și moși și pomeni decât la cadouri.

Poți să le iei câte un tricou sau un articol vestimentar, cel mai simplu și mai ieftin și să le personalizezi. Ceva de cuplu, dacă zici că sunt un cuplu, dar totuși mi se par creepy și hainele de cuplu, poate ar trebui să-i întrebi de lucrul ăsta înainte de a face un astfel de cadou.

Poate afli ce pasiuni au și reușești să le oferi ceva legat de hobby-urile lor, dar totul trebuie să fie în așa fel încât să dăinuie. Nu există cadou mai frumos decât cel pe care îl scoți dintr-un colț al casei, într-o bună zi, la bătrânețe și-ți amintești de trecut și de vremurile de altă dată, de persoanele cu care împărțeai o masă în trecut. Cadourile sunt trofee ale vieții noastre. Deci alege ieftin, dar înțelept și cu gust pentru dăinuire. happy

Succes!

| DovleacTurbat a răspuns:

Cu 150 de lei, faci copie după cheia lor laughing)

| TeiubesteDumnezeu a răspuns:

Un breloc mai interesant, se poate găsi pe net la comanda personalizat

| IoanaMaria2023 a răspuns:

Vezi ca sunt niste magazine cu produse casnice unde preturile incep de la 1 euro, unul e pe calea mosilor si altul e la unirii pe splai, langa biserica domnița Bălașa, langa Vodafone. Cu banutii aia iei o gramada de lucruri de uz casnic foarte drăguțe. Din pacate nu stiu numele magazinului dar daca cauti pe net găsești. Asta in cazul in care esti din București, daca nu, trebuie sa fie si in orasul tau. Foloseste google si afla. Succes!

Întrebări similare