Si casa mea a stat o iarna fara acoperiș. Eu am pus țiglă pe zid, era din cărămidă si era turnata si centura din beton.
Indicat ar fi sa nu stea in ploaie, dar daca nu se poate, asta e.
Placa nu va fi afectată, insa BCA-ul ia umezeala si ciclurile inghet-dezghet nu prea ii fac bine.
Ideal ar fi sa improvizezi un acoperis macar peste casa scării si sa acoperi geamurile. Nu complicat, cu o folie de polietilena si niste scanduri.
Cu banii de pe BCA faceai acoperisu si nu mai aveai treaba.
Pprobabil tu ai zidit bca ala si la colturi sau asa din loc in loc ai bagat stalpi din beton corect?
Trebuia sa faci stalpii aia fara sa zidesti nimicsi casa aparea ca si un schelet,mergeai in sus si faceai acoperisu.
Acoperisu te invatam tot eu cum sa afci sa iesi f ieftin si mai bun decat se face acolo,mult mai bun.
Cand aveau bani faceai ziduri intre stalpii aia de beton,ziduri nu din bca sau alte rahaturi,ziduri scula de bascula si ieftine
Nu pricep de ce in europa se merge tot pe ziduri de astea de beton de bca,caramizi,vine cumva razboi,faceti cazemate sau de ce fac oamenii asa casele acolo?
Bine vorbesc aici si de arhitecti ingineri toti au ramams la nivelul ala de dinozauri
nu au mai mers si ei inainte deloc.
Restu ai dreptate placa de ciment nu o sa fie afectata,asta daca ai turnat beton bun, daca ai pus din ala cel razui cu mana o sa cada si singur fara ploaie
glumesc, acolo o alta irosire de bani, turnati placa de ciment care va costa balamuc
Deci banii de la placa cu bca ziduri iti faceai acoperisu brici, poate mai faceai si mansarda.