| RecKinul a întrebat:

Am doi purcei de 4 luni şi nu mă pricep să-i dresez. Au un obicei foarte prost, îşi fac nevoile acolo unde le pun aşternutul să doarmă. M-am saturat să le schimb aşternutul aproape zilnic. Am consumat o multime de paie cu ei. Există vreo metodă de educare a lor? Nu ştiu limba porcească ca să le spun că nu e frumos ceea ce fac. Parinţii le aplică educaţie cu biciul dar nu dă rezultate şi nici nu mi se pare uman un asemenea testament.

Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Am avut si eu purcei!
Am impartit tarcul in doua (le-am creat un fel de,,garsoniera) Un loc unde stau ziua,mananca, stau,si locul unde dorm.
Vei avea mai putin de curat pentru ca in,, dormitor'' stau pe perioada noptii, iar ziua acel loc sta inchis.
Faci curat dupa masa de seara, le dai drumul in dormitor, iar dimineata le deschizi devreme.Vor doi-trei cacatei, dar va fi mai usor decat ar sta toata ziua in acelasi loc!

| RecKinul explică (pentru Fatamuntilor):

Am coteţul compartimentat aşa cum zici dar nu le inchid "dormitorul" pe timpul zilei.

6 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Nu ai ce sa le faci.
Pe masura ce se maresc, isi vor face nevoile in tarc.
Asta e porcul.
De aceea se zice ca ai lasat in urma ta precum porcul.
O zi buna happy

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Si, in afara de faptul ca, in fond, stau in cocina lor si o murdaresc (de-aia sunt porci), cam ce-ai vrea sa-i dresezi sa faca? Eventual sa se bage singuri in masina de tocat, ca sa iasa carnati?

| darrio2007 a răspuns:

Tu vrei sa dresezi niste purcei? Fabulezi.Sunt animale inteligente pentru ca dupa ce se nasc stiu rapid unde sa gaseasca țâța scroafei dar acesta este obiceiul lor.Se cacă unde dorm.Si invers.

| RecKinul explică (pentru darrio2007):

Am mai avut purcei şi nu făceau aşa ceva, de asta incerc să caut o soluţie. Când am să mai iau purcei am să intreb dacă au cele 7 zile de acasă (eram să zic 7 ani dar la mine nu prind Crăciunul). Sunt cel cu intrbarea la cate mi-ai răspuns ieri dar in alt domeniu.

| darrio2007 a răspuns (pentru RecKinul):

Astia sunt mai prost crescuti, de fac asa.