| mary1990 a întrebat:

as vrea sa va cer părerea, daca mi-as picta peretele, cam permanent, as vrea sa stiu ce anume sa fac, știți ca sa nu plictisesc niciodata sa ma holbez happy. Multumesc anticipat

11 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

Picteaza flori in culori de apa(gen tempera), asftel pictura nu va fi una permanenta, la urmatorul zugravit va putea fi acoperita (dupa smirgheluirea suprafetei) cu vopsea lavabila.Intre timp, daca te vei plictisi de ceea ce-ai pictat, poti acoperi suprafata cu postere, fotografii sau tablouri.

| bula2014 a răspuns:

Ai putea sa ma pictezi pe mine

| BellaCullen14 a răspuns:

Picteaza un peisaj care iti place, animalul de companie sau orice tine de tine.

| Roxanna112345 a răspuns:

Poti picta ceea ce te reprezinta sau o scena semnicifativa din viata ta, care sa-ti aminteasca de un moment frumos. Eu realizez astfel de picturi.Te sfatuiesc sa te gandesti foarte bine inainte si sa alegi un model ce te reprezinta, iar de preferat sa contactezi un expert pentru a realiza pictura happy

| ShdDidutz a răspuns:

Picteaza ce simti tu.

| papyterier a răspuns:

Pai daca vrei ceva de care sa nu te plictisesti deseneaza ceva complicat si intortocheat ceva de genul artisului neinteles si lasa-ti imaginatia sa burde incercand sa ii dea sensul acelei picturi big grin Sau daca nu poti pur si simplu deseneaza pe perete cu creta colorata ce iti place si cand te plictisesti de desen, il stergi(se ia cu o carpa umeda - fara niciun produs de curatat si nu lasa urme dupa ce s-a uscat ) si apoi faci alt desen si tot asa big grin

| TomoeSan247 a răspuns:

Picteaza ceva ce te fascineaza si te reprezinta. Ceva care stii ca o sa fie cu tine tot timpul, pentru ca o sa vezi acel ceva tot timpul. eu am o interpretare mai creepy a scufitei rosii pe perete pentru ca mereu m'a fascinat si mi-a placut povestea asta. Simte'te libera si fa ce iti trece prin cap. Pana la urma e camera ta :* Spor.

| PuFFulEt a răspuns:

INCEARCA SA PISTEZIII CEVA PE anume cineva
poate persoana iubita un animal de companieee poatee zodiaa ta sau chiar si familia
sper ca ti-am fost de folos happy
funditaaa? happy happy happy

| andradaagt98 a răspuns:

Ar trebui sa pictezi ceva care te repezinta si te incanta.(poate chiar zodia ta sau pe tine)

| irinastfe a răspuns:

Poti sa iti bagi mainile in vopsea colorata si sa le pui pe pereti

| DLittleKitty a răspuns:

Incearca sa faci niste modele florale, sunt rafinate si feminine :http://colantedeperete.wordpress.com/category/florale-sticker-decorativ/ daca nu vrei florale, poti cauta pe acolo... poate vei gasi ce iti place!