| RatuscaCeaUrata a întrebat:

Pc meu se misca cam greu.Si as vrea sa ii fac ceva sa se miste mai repede [in afara sa cumpar ram sau cv]! FunDa

Răspuns Câştigător
| Danielcristian a răspuns:

Cel mai bine e sa mergeti cu el la un profesionist, el o sa vada ce baiuri are, iar reparatia nu e scumpa. Al meu tot asa mi-a mers greu si pentru 130lei mi-a schimbatrami, antivirus gratuit,+windows 7 si garantie, acum merge doar cind ai dau clic.

Sper ca vam fost de folos, dar daca nu prea le stiti cu pc-ul, nu incercati sa faceti ceva ca poate se strica de tot.
Cele bune.

5 răspunsuri:
| MrAngelus a răspuns:

Poate are virusi. Foloseste antivirusul asta: http://www.malwarebytes.org/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Singurul raspuns coerent este:calculatorul nu se mai misca pentru ca nici n-a miscat, sau poate s-am miscat dar acum a paralizat. du-l la urgente sau la rabla

| unromantraditional a răspuns:

Pai...foloseste ccleaner, si malwarebytes antimalware, pentru curatarea ''problemelor'', descarca un antivirus bun, recomand avast big grinbig grin daca tot nu merge, reinstaleaza windows-ul big grinbig grin funda?big grin

| vehiron a răspuns:

Reinstalarea windows-ului este o metoda foarte eficienta in astfel de cazuri. Curatarea unitatii centrale ar fi o alta.

| TaNn0 a răspuns:

Curata-l in unitate! S-a pus praful! Si de la asta se mai misca greu! sau schimba windowsul...Mai intai curatal!