| micutsa19 a întrebat:

Salutare,am nevoie urgenta de ajutorul vostru am o statuie din ghips si „scumpa"mea pisica atata s-a dat pe langa ea ca a dato jos si a sparto cu ce o pot lipi la loc? am doar o ora la dispozitie si nu pot merge sa caut pe la magazine va rog din suflet ajutati-ma altfel nu stiu ce se intampla cu pisica sad

Răspuns Câştigător
| Arthur a răspuns:

Cu Bison sigur te descuri : http://www.colorit.ro/products/adeziv-bison-epoxy-bi400005.html

| micutsa19 explică (pentru Arthur):

Tocmai ce am zis ca nu pot sa merg sa caut pe la magazine 1)nu stiu limba (sunt in alta tara) si 2)nu am timp(nu sunt magazine de genul asta prin zona mc oricum

| Arthur a răspuns (pentru micutsa19):

Pune-o şi tu la păstrare într-un loc ferit până trece furtuna. ( statuia, nu pisica )

Cred ca o sa pun pisica...laughing am incercat cu ceva adeziv ce am gasit prin casa acum sa vedem rezultatul si sa o ascund nu pot pentru ca era la un loc la vedere

8 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Cu superglue.

Nu tine...am incercat sad

| MihaelaMiikii a răspuns:

Incearca sa o lipesti cu superglu` sau ascunde.oolaughing) sau spune adevarul tongue

| nicoalusoby a răspuns:

Asteapta cuminte pe mama ta si spune-i ce s-a intamplat ca altfel va fi mai rau tot va vedea deoarece nu se poate lipi perfect. Daca vrei sa nu pateasca ceva pisica ii zici ca tu ai sparto te mai dai si ranita(te doare rau mana ca ai cazut pe ea) o sa ii treaca supararea si pisica nu va pati nimic.

| micutsa19 explică (pentru nicoalusoby):

1) nu sunt la mama acasa si statuia a fost cumparata la comanda deci iti dai seama dezastrul 2) nu o puteam lovi pentru ca era undeva intr-un colt al camerei deci slabe sanse sa o ating plus ca s-a mai intamplat odata si atunci am reparat insa nu era asa grav si am fost atentionata sa o mut undeva unde nu are acces pisica insa am zis ca poate nu se va mai intampla...da m-am cam inselat replica vine cam asa laughing : „daca le sparge(sunt 2) o arunc de pe balcon"(pe pisica) deci cam,,, grav