| Pitic_9793 a întrebat:

Tin foarte mult ca florile taiate sa reziste mult in vaza in casa. Am citit mai devreme un articol despre mentinerea lor, fiind prima data. Ei bine, am cules liliaci. In vaza am pus o aspirina maruntita, zdrobita dupa care am pus apa nici rece, dar nici calda, calduta. Am pus liliacii in vaza nelasand frunzele sa stea in apa. Cat va rezista? Aceasta este intrebarea mea. Am facut bine cum am procedat? Ca sa stiu pe parcurs ce sa fac. Astept chiar niste sfaturi in legatura cu mentinerea florilor taiate, in special a lalelelor, bujorilor si liliacilor (fiind sezonul lor). Multumesc anticipat! O zi frumoasa! P. S. Paste Fericit!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Liliacul,de felul lui,e o floare care rezista mult in vaza, cam o saptamana, fara nici un ajutor.Eu,schimb apa zilnic,nu pun aspirina, mi se pare prea dura, pun 9-10 grauntele de zahar tos, exact cat sa aiba substante nutritive floarea mea si ii tai cozile imediat cum descopar cea mai mica intentie de ofilire(le scurtez vreo 5 cm).Din experienta proprie, toate astea.Mult noroc!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista GOOGLE SEARCH! Daca esti o persoana comoda, este problema ta, si nu incerca sa astepti sa ti-o rezolve altii! Leneo!

| Pitic_9793 explică:

@Kronstadt, aici se cer sfaturi, idei, ajutor. Am cautat si pe internet, stai linistit, dar nu vad de unde si pana unde iti permiti sa ma faci pe mine lenesa! Nu ma cunosti deloc, deci mai bine taci! Eu nu te jignesc, ca nu ma pun la mintea ta. Cu sfaturi de-astea ca ale tale, o sa ajuti o multime de lume. P.S. Eram ironica in ultima parte daca cumva nu ti-ai dat seama. O zi buna!