| CDDRelocation a întrebat:

Unde ai vrea sa te muti in Romania?

14 răspunsuri:
| carpediem a răspuns:

In Sidney, de exemplu, oricum nu pe acelasi continent cu Basescu!

| inginer a răspuns:

Am vrut - si m-am mutat recent in Brasov. A meritat tot efortul.

| MisterKat a răspuns:

Eu as ramane in Brasov. E un oras frumos, pacat ca inca mai sunt taranii adusi de Ceausescu in perioada comunismului. Taranii aia strica orasul, i-as lua pe toti cu un tren si i-as deporta la ei acolo, in Oltenia sau Moldova.Nu am nimic cu moldovenii, sunt unii si de treaba, dar multi sunt niste tarani atat generatia veche cat si cea noua.Argumente? Ce parere aveti despre cei care arunca brazii de Craciun de la etaj in gradina si nu ii mai duc la gunoi? Dar despre cei care isi lasa gunoiul la usa sa miroasa pana il duce cineva la container? Sau despre cei care fac galagie in autobuze, scuipa seminte, baga manele si muzica populara in autobuz? Sau despre cei care dau muzica la maximum dupa ora 22 cand e interzis acest lucru?! Sau despre cei care stau toata noaptea in fata blocului, beau "beri"(bere), scuipa seminte si lasa mizerie, iar pana la ora 2 noaptea nu te poti odihni? Sau despre cei care isi plimba cainii Pitbull fara lesa si fara botnita? Sau despre taranii care in centrul Brasovului scuipa seminte, lasa mizerie, sticle de suc, isi plimba cainii care fac mizerie si nu o strang? Sau despre cei care arunca gunoaie pe geam din automobile sau din blocuri? Daca ar fi sa plec din Brasov as merge in Cracovia, Varsovia, Cehia sau Los Angeles (in strainatate).

| shtephie a răspuns:

Locuiesc in Bucuresti si in viitor as vrea sa ma mut din Romaniahappy

| SaRiNoOtZa a răspuns:

Buna in Brasov, tu unde ai vrea sa te muti in Romanialaughing?

| Sua a răspuns:

In Timisoara...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, eu nu as vrea sa ma mut. Sunt din Brasov, am cutreierat strazile in lung si in lat, este un oras superb.

| georginika a răspuns:

M`as muta in Sighisoara love struck... e un oras superb.

| toteusunt a răspuns:

Nicaieri nu`i ca acasa(Tg.Mures):X Nu as vrea sa ma mut, insa as vrea sa vizitez cat mai multe orase gen Cluj, Timisoara, Bucurestihappy

| Lolo_3214 a răspuns:

In Cluj clar.big grin

| afterlife a răspuns:

Timisoara sau Cluj-Napoca.

| Ella_1816 a răspuns:

Eu stau in Bacau, dar imi place Brasovul,

| dana_8812 a răspuns:

In slanic moldova

Întrebări similare