S-a stricat robinetul/butonul de comanda? Daca e electric il scoti din priza, daca e pe gaz opresti gazele, si in ambele cazuri ca sa nu dai foc la casa suni la service(gasesti atit online cat si in Paginile Galbene).
De ce îi săriţi toţi în cap că a pus această intrebare? parcă pentru asta era TPU să îi ajute pe ceilalţi. dacă nu o puteţi face vedeţi vă de treburile voastre, fiindca oricum de ajutat nu o ajutaţi deloc
! Ce oameni, doamne.
cât despre cuptor, cere ajutorul unei persoane mai mari, sigur va ştii ce sa facă. succes. >
Poate este defectdu-l la reparatie sau daca vrei sa-l stingi scoate-l din priza
Deci a avut loc o extorsiune a gazului (da da da) si in urma acestei extorsiuni extorsionate cuptorul tau care functioneaza pe gaz nu s-a mai optit, da, da, da, da, da, da. Deci deoarece pentru ca fiindca motivul este ca Fuego ma enerveaza cuptorul nu se stinge!
Pentru ca nu suni la 112 daca nu se stinge suna la pompieri? Pe bune ai timp de astfel de intrebari cand nu ti se stinge cuprorul? Iarta-ma ca te intreb dar cati ani ai? Pe bune si cel de 6 ani stie ce sa faca)
)
In doua zile pe TPU am vazut intrebari care pareau mult mai tampite si totusi n-au facut atata valva.
Opreste gazul din spate, de pe maneta, si du-l la reparat, poti sarii in aer
Chiar nu aveti ce face pe bune acum eu zic k daca te asezi pe cuptor poate iei u foc si salvezi casa, dar sunt sigura k e o gluma proasta si e pentru amuzamentul tau
Aprinde toate becurile din casă și o să se închida.Dar nu uita să fugi. Dacă mai poți
E gratis doar apelul, dar restul nu. Daca vin pompierii sa stinga incendiul trebuie sa ii platesti(pentru ca esti in Romania).
Din pacate asta nu cred ca o stie careva, u ai vazut ce se inampla cu el, lovestel, scoate-l din functiune, aruncal pe geam, cand ajunge jos se o[reste
anonim_4396 întreabă: