În loc să găsească altă activitate noaptea ei sar coarda.
Lumea o ia razna, încet dar sigur maică.
Eu am din ăia cu bormașină. O folosesc la ore total nepotrivite, chiar și în ziua de duminică - dacă ar fi legal le-aș bagă - o în fund cu tot cu cablu și prelungitor.
Da, sunt unii atat de nebuni incat tot universul lor e sa dea la bormasina si la ciocan si sa faca galagie ca poate poate reusesc sa deranjeaze pe altii, efectiv nu ii duce capul la altceva. la fel si soferii de ambulante care umbla de multe ori degeaba cu sirena la maxim, fara sa fie vreo urgenta, ca uneori merg incet cu nino nino la maxim si uneori se plimba patruleaza cu rahatu ala de sirena non stop si mai fac si jocuri sonore cu ea, sunt ca niste copii handicapati, saracii atata pot. atat vecinii galagiosi cat si soferii de ambulanta ar trebui internati la psihiatrie, dar sincer imi e oleaca mila de ei, ca au universul atat de ingust si cu aceste activitati de nino nino si galagie non stop isi ocupa ei tot timpul
Cum ce legătură, am răspuns la întrebare, că vecinii mei suveraniști fac chestii din astea. De unde îi știi tu că nu sunt suveraniști dacă eu îi știu că sunt?
Asta nu-i nimic. La mine la bloc in fiecare vară. O dată pe săptămână. Sâmbătă spre duminică. La ora 4, 5, 6:00 dimineața încep să urle și claxoneze mașina.
katyperry12 întreabă:
anonim_4396 întreabă: