| janandronache a întrebat:

Vreau să mă mut în București, singur, și nu știu ce zonă să aleg. Să fie cât de cât sigură, decentă la preț și să am acces la metrou. N-am nevoie de lux, dar nici să tremur seara pe stradă. Vreo recomandare?

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Depinde de situatia ta materială. Cum nu stiu ce iti poti permite, nu-ti pot da nici un raspuns.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Bucureștiul e un oraș sigur cam oriunde te ai afla. Daca eviți anumite zone din Ferentari și ceva zone din centru vechi pe unde mai umbla drogații nu cred că ai probleme. Cat despre ce înseamnă decent, doar tu știi. Recomand zona titan, e foarte verde. drumul taberei arata foarte bine de cand e primar Ciucu acolo

suntserios
| suntserios a răspuns:

Stai să apară acuși CristidinBucurești sa te certe că vrei sa te muti la București, că ești sărac și nu ar trebui.

| mihai69 a răspuns (pentru suntserios):

Asta după ce întreabă „câți ani ai?".
rolling on the floor
Later edit: am avut dreptate!

| suntserios a răspuns (pentru mihai69):

Fix.

| sierra1 a răspuns:

Spune un preț pe care accepți să-l plătești

| CristiDinBucuresti a răspuns:

In primul rind, ce varsta ai, ai bani de chirie si de intretinere plus facturi? In Bucuresti sau scumpit chiriile facturile mincarea, daca nu ai un job cu salariu bun atunci nu te vei descurca cu toate datoriile.

| mihai69 a răspuns:

În afară de Ferentari, cam peste tot e relativ ok.
Pot să spun că am locuit pentru o vreme foarte aproape de centru (Unirii) și chiar și aici erau destui "zombi", dar în principiu nu sunt periculoși, ei sunt oricum în lumea lor și dacă nu te apropii, e ok.

| gabicoo a răspuns:

În Primăverii!

| johnnny123 a răspuns:

Ce înseamnă "decentă la preț" și de cât spațiu ai nevoie?

| siriusblack98 a răspuns:

Sectorul 4 e de tine daca ai un buzunar modest si vrei sa fie cat de cat curat si linistit. Te sfatuiesc sa eviti pe cat posibil sectorul 5, plin de indivizi de etnie discutabila (hai cu acuzatiile de rasism) si multa mizerie pe strazi iar noaptea daca vrei sa dormi, tine geamul inchis si castile in urechi.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Recomand sa iti iei gandul la Bucuresti.