anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa-mi fac casa mai luminoasa, dar nu mai vreau sa fac totul alb, mi se pare obositor... ce-mi recomandati?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La magazinele specializate tip brico gasesti cataloage si simulatoare de culori(monitoare)prin care tu iti poti alege camera virtuala cu caracteristicele pe care le are cea actuala si poti schimba tonuri si culori

8 răspunsuri:
cristian
| cristian a răspuns:

Montezi pe pereti oglinzi si spoturi luminoase.

mlm
| mlm a răspuns:

Buna incearca culorile calde, culori care sa-ti ofere linistea sufleteasca.Succes.

| nicky a răspuns:

Depinde de cum iti este mobilierul, covorul, perdeaua, o culoare deschisa sa se asorteze cu ce ai in casa. Sunt multe culori luminoase.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Să înțeleg că îți plac culorile deschise.
Poți alege galben pai, albastru deschis, crem.
Importanță mai are și culoarea mobilierului, amplasamentul lor, prezența florilor (artificiale, naturale) pentru a crea o atmosferă primitoare fără să obosească ochiul. Decorațiunile interioare au un cuvânt greu de spus pentru o atmosferă, de ce, nu de vis!
Sfat: mergi la magazinele specializate unde poți cere sfatul celor care vând vopsele de pereți interior/exterior, etc.
Spor la o casă luminată.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cristian, nu este un club!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Portocaliu deschis .....culoarea asta o am eu in sufragerie ......si cateodata am impresia ca e lumina aprinsa happy
pe bune....si incearca sa nu obstructionez ferestrele (lumina naturala)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca vrei sa ai o casa cat mai luminata trebuie sa asortezi culorile deschise

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca vrei sa ai o casa cat mai luminata trebuie sa asortezi culorile deschise