| janisjoplin123 a întrebat:

Stie cineva de unde imi pot cumpara online cartiile cu Naruto (in limba romana)?
Multumesc anticipat

4 răspunsuri:
| Miauti a răspuns:

Http://www.mangashop.ro/manga/naruto/naruto-vol-1

nu vei gasi naruto in romana... doar online.

Cartile nu sant in romana deoarece nu are nicio editura licenta pentru a traduce.

| Miauti a răspuns:

Dar nu inteleg de ce doresti cu naruto? Sant multe si costa. Nu se merita sa cumperi un singur volum doar ca sa te "dai mare ", ori faci colectia completa a 63 de volume, ori cauti alta manga.

| janisjoplin123 explică (pentru Miauti):

Nu imi iau un volum 'sa ma dau mare' ca am Naruto. Acum m-am interesat cam cat ar costa. Am vazut si in italiana. Un volum in Italia costa jumate fata de acesta. Deci, cred ca le voi lua pe alea..as vrea cam toata colectia. Oricum, merci de raspuns...si ziceai sa caut alta manga. Da, sa zicem ca ar fi si asta o idee...recomanzi ceva?

| hinatakaname a răspuns:

Te referi la manga, nu?
Nu cred ca au fost traduse in limba romana, ci sunt disponibile doar in engleza.
Asta e singurul site de manga (librarie de manga, woohoo!) pe care il stiu in Romania, si aici e Naruto: http://www.mangashop.ro/manga/naruto/naruto-vol-1

Sa stii ca e mai bine sa citesti in engleza pentru ca iti dezvolta capacitatea de intelegere a limbii. Adica la inceput nu intelegi un cuvant, il cauti de vreo doua-trei ori apoi il stii. La fel si cu structurile de propozitie. Eu asa am invatat engleza la un nivel mai avansat.:)