Mie imi este frica de intuneric...si nu pot sa imi controlez teama.Cand sunt singura in intuneric undeva ma panichez imediat si nu stiu ce sa fac:-((
Mie mi-e frica de paianjeni si stiu ca sunt doar niste insecte micute dar cand vad unul incep sa tremur
Si eu am aceeasi temere ca si caius...mai imi e frica si sa nu ma trasneasca fulgerul.si putin de clowni strident machiati
Mie mi-e frica de mine insami o.O
si de internet...
stai ...asta e internetu asa-i?
:-ss
Mor daca vad vreo insecta...deci lesin instant(nici chiar asa dar nu le suport)...
De asa ceva... http://i.imgur.com/sk0gi.jpg
Nu rezist.
Ar fi 1-0 pentru miriapod. :|
Mie mi-e frica stau singura in casa noaptea:-s.~~si mai ales sa ma mai uit si la fenomene stranii.vaaii:-s
Mie iiiiiiiimiiiiii e fricaaaaaaaaaaa deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
Gaystin Biberon
Mi-e frica de:ace,albine,aproape toate ganganiile in afara de fluturi si gargarite,papusile ventrilocilor, clowni, etc.
dar cel mai ciudat este ca...mi-e frica de consecinte...adica,intr-un fel,daca alerg,tot ce ma gandesc este ca ma impiedic, cad si imi sparg dinti. este foarte stresant, mai ales cand alerg pe scari la scoala.
Eu sam metalofobie(frica de metale) netofobie(fric de internet), claustrofobie(frica de spatii inchise), zgomo fobie ( frica de zgomote )
*peste trei ore de scris*
Si fobofobie(frica de frica), in rest nu mi-e frica de nimic!
alexandruanghel întreabă:
AnonimFaraPereche întreabă: