Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Buna, Apelez fiindca am nevoie de ajutor, nu stiu ce se intampla cu mine, daca e ceva neinregula cu mine, sunt confuz, nu inteleg si nu stiu cum sa fac... prea multe lucruri. De multi ani sunt ...? (mai mult)
Imi place de un baiat. Peste un an n-o sa pot sa-l mai vad. O sa fiu distrusa si o sa plang mult. Stie cineva cum sa fac sa nu se intample asta?
Buun, la Stardoll stiu ca puteai sa scrii la prezentare ( totul despre mine ) pe un fond colorat ( negru, mov etc) stie cineva? Dau funda.:)
Ce farse să fac în tabără? Dau funda
Cum fac sa scot mai mult fum la narghilea?
Hey TPU.Stiti cumva daca in Buzau se gaseste vre-o piscina interioara.Va rog daca stiti spunetimi.Dau funda!:)
Caut fericirea. Unde o pot gasi?
Fumatul electronic contra fumatului traditional. Care este mai ieftin, pe o perioada de o luna, excluzand pretul initial al tigarii electronice?
In ora locala orele astea 1:30 AM Sunday, Nov 23 11:30 AM Sunday, Nov 23 ar veni ora... si...
Raraiti sau sasaiti? Si de ce ati ales unul :o3
Am auzit ca nu mai exista viata dupa ce mori... Este adevarat? Si mai am ceva de marturisit : Te doare cand mori? Cum se intampla? Cine ami raspunde perfect, ai dau funda+vot! Bye!
Conversatie cu cleverbot ve- ti ramane socatii. Me : Buna fa! Cleverbot : Salut. Me: Ce faci? Cleverbot : Nu stiu. Me: Te vreau la mine acasa. Cleverbot : Eu nu. Me : De ce? Cleverbot : Ma iubesti?...? (mai mult)
Este o melodie care incepe cu un ras malefic "hihihi" si se repeta pe la refren.
Ati simtit cutremurul? In Bucuresti a leganat blocurile vreo 30 de secunde.In ce alte orase s-a simtit?
Hei TPU cum pot posta un video pe peretele prietenilor mei pe facebook?. Dar de pe telefon pentru ca nu pot intra atunci pe calculator. se poate posta?
Ce inseamna PLM?
Daca pe facebook comentez la o poza de la un grup, care zice ca e un grup ichis(nu ii se vad postarile de cei din afara grupului)si comentez la o postare mai demult, prietenii mei care nu sunt in acelasi...? (mai mult)
As vrea sa stiu ce sa-i spun unnei fete ca sa o impresionez.
Zeci de mii de ani de evoluție. Zeci de mii de ani în care oamenii au îndurat boli, foame, războaie, dezastre naturale. Zeci de mii de bășini trase de un om de- alungul vieții. Și ăștia ...? (mai mult)
Cine are un sv de minecraft vreau sa ma joc cu el si sa fiu admin :)) cine are sv sa scrie jos id de skype
Ce tip de freza ar trebui sa-mi fac pe timp de iarna (sunt baiat)astfel incat sa nu mi-l strice fesul? De obicei port de alea tip soseta, lasate pe spate:))
Intrebare pentru cei ce locuiesc in Bacau. Cat costa un bilet la autogara (Bacau- Damienesti)? Am cautat pe site- ul oficial insa nu stiu unde sa intru sa vad pretul biletelor. Daca stiti voi...? (mai mult)
Intr-un bilet cu 3 variante sunt cuprinse 3 bilete.Si daca nu pui nici un numar la noroc are ceva.
Știe cineva dacă pe eMag, transportul este gratuit(pentru electronice, dacă ajută la ceva)? Răspundeți repede :)! Mulțumesc!
Cum sa scap de teama de a ma bate cu persoane mai mari ca mine ( Stiu ca bataia nu e cea mai buna optiune ) dar in unele cazuri e :) Cum sa scap de aceasta teama si unde ar trebui sa lovesc ca adversarul...? (mai mult)
intrebarea aceasta este mai mult pentru fete. daca ati munci toata ziua si seara va veni sotul acasa si- ti va zice " dar ce chiar azi nu ai putut face mancare" voi ce ia- ti raspunde. pentru ...? (mai mult)
Cum as putea impacheta un skateboard? :)) Stiu ca e stupida intrebarea, dar... vreau sa il vand, si trebuie sa il trimit prin courier :) Help!
Buna TPU ce as putea scrie pe o pagina utilitara? la o revista MULTUMES
As vrea si eu niste site-uri cu probleme de matematica despre divizor comun si multiplu comun! SAU FUNDA!
Dati-mi niste idei de o anumatie scurta si amuzanta (ceva legat de o situatie actuala, scoala, etc). Mersi anticipat!
Cum sa deblochez canale tv de pe satelitul thor cu cod
Ai avut vreodata un prieten virtual caruia sa ii zici totul, care sa te inteleaga si sa te consoleze mai bine decat unul la o palma distanta?
Stie cineva cum o cheama? http://media-cache-ec0.pinimg.com/236x/61/0e/14/610e1483afb07207e6c48a0db1c8ddc4.jpg Am mare nevoie. Dau funda.
Stie cineva cum o cheama pe tipa aia roscata care face modeling? E din Rusia parca. Dau funda :D
Care este recordul din cartea recordurilor pentru cea mai lunga privirea fara sa se clipeasca? Si nu, recordul nu este de 23 de ore. Acel clip de pe youtube este de fapt o reclama. Intreb, deoarece...? (mai mult)
Care credeti ca este cel mai frumos colind de Craciun? :) Ce canti anul asta?
Am și eu o problemă și sper să mă puteți ajuta. Folosesc Internet de la Romtelecom. Până ieri foloseam Wi- Fi pe laptop dar în timp ce mă uitam la un film nu mi- a mai mers netul...? (mai mult)
Ce se poate intampla daca dau Cnp-ul unui necunoscut?
mi- am luat un smartphone E- Boda Rainbow v47 care are camera spate+ fata iar cand incerc sa- i pun un efect gen: Lumina zi, Inorat, Sepia etc mi se pun doar la cea de pe fata iar la setari...? (mai mult)
HELP! Sufar de tulburare bipolara, iau seroquel de 400 si Cipralex seara inainte de culcare.La vara am bacul si nu pot sa invat din cauza gandurilor, ce pot sa fac? ( Daca sunt persoane care sufera...? (mai mult)
Buna,care stie daca devierea apelurilor pe un alt numar degenereaza costuri suprimentare?
Hey.Ştie cineva cum se numeşte reţeaua de socializare de antreprenori? Se aseamănă cu facebook-ul. Era ceva cu "angel(s)". Mulţumesc!
TPU am o problema grava la scoala! acum o luna am dat un test la matematica si sunt in clasa a 5- a.asa si cand am dat testele am dat din greseala ciorna si o fata din clasa(cu probleme psihice)...? (mai mult)
As avea o rugaminte pentru voi. Recent am deschis un Blog. Si am nevoie de parerea voastra. http://miklosberthold.blogspot.ro/
TPU, dau funda, surorile tomsa andra si tomsa amalia, sportul la care sunt ele se numeste CONDUINTA, andra (cea mica) are 9 ani, amalia (cea mare) are 11 ani, la acest sport 2 surori=o echipa,...? (mai mult)
E potrivit sa ii dau cadou de craciun un portofel?(pentru el)
Stie cineva cand o sa ninga ca m-am saturat de atata ploaie?:P:*
M- am plictisit acasa...stau de 1 an degeaba, am 21 de ani, am gatat liceu in 2013 am stat 6 luni in somaj..am cautat de lucru dar tot orasul doar cu pile foarte foarte bune.(am atestatul de paza, permis...? (mai mult)
Hey,pot plati pe ebay prin sms? Am nevoie un raspuns urgent, cine stie va rog sa-mi raspundeti in urmatoarele 2-3 ore. Funda la raspunsul care ma lamureste.
Poate sa-mi spuna si nie cineva de la ce vine prescurtarea "pq" am vazut intr-un nume si nu inteleg de la ce vine. Dau chiar si funa!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!