Ce e mai rău, să eşuezi sau să nu încerci?
Vreau si eu niste statusuri mai noi. M-am cam plictisit de astea de pe net.Is aceleasi.Va rog eu sa ma ajutatii:*:*. Dau fundita pentru cele mai multe si mai bune:*. Preferabil de dragoste. Dar is bune...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie un telefon Nokia ce cinta tare, camera buna si frumos! Ce puteti propune? (care-mi place [funda])
Cine are un blog, de care se tine/o sa se tina si vrea sa devina partener cu mine: http://VreiSaSti.HaiPA.ro Am doar o singura preferinta sa-mi placa subiectul principal al blogului, voi lasativa blogurile...? (mai mult)
Sall tuturor. Spuneti-mi va rog ce site-uri de mess online mai sunt in afara de meebo.com? Va multumesc!
Va rog frumos votati:) http://concurs.perfecte.ro/combina-le-cu-stil/index.php?uid=534210 stiu ca este foarte greu sa dai un click dar:o3... te rog
Cum pot trimite mesaj catre cei de la Hi5?
Cand mergeti la mec ce comandati cel/cea care comanda ca mine ii ddau funda
Ce credeti exista program de spart paole?
aceasta intrebare se adreseaza celor care stiu cum functioneaza un motor de cautare pe web. Stie cineva de unde pot cumpara un spider web sau un crawler? Se poate cumpara un asa script/program? Ms...? (mai mult)
Ce sa fac ca sa fie ziua mai interesanta la scoala... caci ma scol in fiecare dimineata si mereu cu dispozitia de genu "ohh iar scoala asta". da stiu ca ma vad cu prietenii si avem timp liber dupa... dar? (mai mult)
Suntem condusi din umbra de masoni? http://www.youtube.com/watch?v=rhqtLefUvA4&feature=related
Imi recomandati si mie ceva carti? as vrea sa ma delectez cu ceva.carti bune>>>:D
Cine imi da si mie un server dedicat SMTP care sa functioneze? Lasa id de mess aici. Daca serverul merge dau si funda.
Ce raspuns tio iesit:X? http://www.clopotel.ro/funny/teste/Teste_compatibilitate/Compatibilitatea_cu_capricornul-11695
Cum poate o conglomeratie de celule(mergand mai departe, o conglomeratie de molecule)sa inmagazineze o cantitate de informatie, sa o memorezesi sa o reproduca dupa ani si ani(neuroni)?
Steaua-Gaz Metan Medias, maine, 17:30, Atena 1 Pronosticul corect=funda!
imi spuneti cum pot sa-mi setez sa pot sa scriu in romana? sa imi apara "ș, ă, î, ț" de fiecare adata cand scriu. Dau funda. Multumesc
Cate sezoane din vampire diaries sunt, sau vor fi?
Ceva idei de iduri mai faine pentru o fata?:)
Ce teste de dragoste, zodii si personalitate stiti?:D
Sunt unele puncte luminoase noaptea pe cer care se misca foarte incet deci nu cred ca sunt stele cazatoare.Nu sclipesc si la un moment dat dispar deci, din nou, nu cred ca sunt stele. Daca stiti,...? (mai mult)
A avut loc Eurovision pentru junori sau nu? Am auzit ceva de 20 noiembrie dar nu stiu sigur... nici nu stiu daca a fost deja :|. Va multumesc anticipat.
Ddaca vreti sa radeti uitati-va la tot filmuletul http://www.youtube.com/watch?v=ogyLT7xjKqk Ce parere aveti =))
Unele scheme de breakdance cum ar fi statul in cap sau in maini pot opri cresterea?
Hey, voiam sa ma joc ceva si m-am plictisit de aceleasi jocuri cunoscute de toti deci daca aveti ceva nou... dau funda :*:)PoooooP
Cine vrea sa faca schimb cu mine pe vanatoarea de vamiri? Eu mai am nevoie de "Tăruş","Scut","Usturoi","Oglindă","Soare" cine are una dintr-astea fac schimb cu apa sfintita sau carte de vraji!
Imi scrieti si mie niste compuneri ca poate mai imi trebuie pe la scoala despre orice ca dau funda.
Cum interpretati citatul: "Bucuria nu inseamna a avea ce iti doresti, ci a-ti dori ce ai."? (Happiness is not having what you want but wanting what you have - James Steward)
Cine imi spune si mie cum poti face BD-uri pe Miss Bimbo...Si va rog explicati-mi si mie cum se joaca. Dau finditza!
Cum credeti ca va putea fi asigurată hrana pentru secolul al XXI-lea?
Imi spuneti cum e oridinea cartilor"Star Wars"? pe tiluri
Imi dati si mie jocuti online? pentru cele mai frumoase dau Fundita:*
Marti asta imi voi lua Nokia 5800 :X de care tot v-am innebunit zilele acestea :)) Cum sa fac sa treaca timpul mai repede ca nu mai am rabdare nici pana maine =))?
Cine crede in paranormal{fantome, spirite} sa lase id aici sa discutam putin.Am niste nelamuriri si am nevoie de niste sfaturi:P
Stie cineva siteul de descarcare la farmerama country coins cheat
Urgenttt! dau fundita. Am un televizor shov din acela mic si nu merge aprins fara telecomanda, iar acum mi s-a stricat telecomanda.Stiti un buton sau ceva de unde sa-l aprind? plys...
Un om din 12 are o arma. Cum ii inarmam pe ceilalti 11?:))
Ati auzit de melodia, , another day"? Kravitz sustine ca singura inregistrare nu a iesit din seiful lui niciodata de la creare. avand in vedere ca doar el si jackson o detineau, dar jackson pare ca e...? (mai mult)
Cine vrea sa fim prieteni? ID'uri? plss vreau mai multe id in lista. pup:*:*
Va place poza mea?
Cu ce se deskide un fisier pdf?
Se aproapie Craciunul... ce as putea sa ii iau iubitului, mame sale si mamei mele? (vreau idei nu ceva simbolic ca nu imi dau seama la ce va ganditi) si eventual si niste poze/situri daca te poate va pup:*? (mai mult)
Cum pot sa sterg contul de pe facebook? MS:x
Cum sa fiu o fata mai perversa si rea?!;) cel care imi da raspunsul cel mai bun ii voi trimite un mesaj cu motivul intemeiat "dc vreau sa fiu rea";) )
Imi pot schimba numele pe TPU? Daca da, cum? funda :)
Imi spuneti si mie niste site-uri pentru fete?
Unde as pute pune stiker-ul cu "ZO is YOU" -de la concursul cu acelasi nume? -cel mai interesant raspuns. are
Bua. are cineca cont pe xtreme zone? eu vreau sa il sterg si nu stiu cum...ma puteti ajuta? va rog mult
Kare stie un site cu manuale pentru reparatii pentru volkswagen golf 3?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian002 întreabă:
RuxandraBrojboiu întreabă:
gabicoo întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!