Urgenttt! dau fundita. Am un televizor shov si nu mai merge fara telecomanda stiti un buton sau ceva de unde sa-l aprind.Sau daca nu am cumparat o telecomanda universala si nu stiu codul si cum sa o manevrez.Va?...? (mai mult)
Care e diferenta intre absorbante si proteslipuri?
Bunaa:) Spuneti-mi si mie programe de facut filmulete cu melodii si poze:D.Si site de pe care sa downloadez daca nu e mare deranj.:D
Hey. As vrea sa-mi fac un nou id, dar nu prea am idei. As vrea ceva de genul : mary_smiles, mary_jumps [mary fiind numele meu], dar cu alte verbe. :D So, deci ce imi recomandati? Cele mai dragute si...? (mai mult)
Am internet explorer 7 si nu prea mai functioneaza, am instalat mozilla firefox acum 1 luna si a mers nu m avut nici o problma, asta pana ieri cand am deschis pc si nu mai mergea sa deschid mozilla...? (mai mult)
Buna am 13 ani si imi place de o fata ma cheama alex iar pe ea ariana. ea m-a intrebat daca imi place de ia dar am raspuns nu stiind ca ia o sa le zica tuturor ea nu a avut un prieten dar eu fac karate...? (mai mult)
Va place tokio hotel? care este melodia nr 1 din topul vostru tokio hotel? care are bineinteles si un mesaj ce v a placul mult...
Care este sensul cuv "infiorate" din versurile: "Iar in par infiorate, Or sa-ti cada flori de tei."? Funda :)
Cine ma poate ajuta cu niste melodii simple pe care le pot canta pe programul TinyPiano. vreau sa imi spuneti si pe ce taste apas.pls.multumesc
plz ajutati-ma ca nu mai inteleg nimic.Am o tema la latina si ne-o dat sa scrie cum se numeste Craciunul? ma ajutati? mersi si plz cat mai repede
50 metri inot in 20 secunde e slab sau? :\
Buna TPU. Deci ma gandeam sa fac un banchet de Craciun la scoala. Ma gandam ca fiecare copil sa dea 5 lei dar mi se pare cam mult pentru ca suntem 32 in clasa (nu cred ca o sa dea toti dar macar 25 cred...? (mai mult)
Cum as putea sa decupez refrenul dintr-o melodie (doar un exemplu)? Ce programe stiti? Cine poate sa-mi si explice cum decupez cu acel program primeste
Funda! buna TPU azi am dat la fizica lucrare si nota a inceput de la unu adica au fost noua probleme de rezolvat si ne-a lasat pana la sfarsitul orei asa ca nu am avut timp sa facem rezolvarea in clasa...? (mai mult)
Deci la inceput s-au facut cerurile sipamintul...etc.Adam cu Eva i-au nascut pe Abel siCain; Cain s-a impreunat cu nevastasa! care nevastasa caci atunci mai erau trei pe pamint. Adam, Eva, Cain?
Stie careva vreun program in afara de world care sa pentru scrice cu: ș, ț, â, pentru ca am si eu un program (jarte) dar ș imi apare s, (s si virgula si asa mi-l scoate si la imprimanta...? (mai mult)
Va e frica de sfarsitul lumii? Credeti in el? Daca tot vorbim de asta, se spune ca e maine :));)) cei care v-ati speriat, sper sa va linisteasca raspunsurile care nu cred... :))
Sunt din Galati si m-ar interesa sa aflu despre fenomene stranii :-? poate imi dat exemple de cladiri bantuite, locuri si poate si legende depsre ele :D va rog mult de tot, ca-mi place domeniul asta :D...? (mai mult)
Va rog frumos am o problema am e compus o poezie despre toamna si habar n-am cum ar trebui de cel putin 2 strofe ma puteti ajuta
Salutare. As dori sa fac un sondaj, ce parere aveti despre designul acestui site? http://masslog.ro/all-mass/
Cu webnwalk de la cosmote poti asculta melodii pe youtube doar daca ai extra credit? :)
Ce librarie stiti din Craiova care sa vanda manuale?
Cine ma ajuta si pe mine sa completez doua reguli la engleza? 1.To make the regular positive past tense ending, we add. or. 2.To make negatives, questions and short answers, we use the auxiliary verb. Raspunsul...? (mai mult)
Ce prescurtari haioase stiti? Dar replici inteligente si usturatoare? Am ramas in pana de idei :(
Ceva Statusuri mai triste? Mai noi unpic. Sau si vechi. Dar. triste
Vreau si eu sa stiu detalii despre fac de farmacie din constanta. cati ani se fac? ce materii se fac? daca nu stii bine chimia ai sanse? Va rog cat mai multe detalii... urgent... funda! puppu
Cum fac sa nu rad? cum fac sa nu rad cand cineva zice un banc prost, cum? funda
Vreau si eu sa fi-fi vecinii mei la fermerama cine are const sa lase numele. eu sunt -FinettyYammy-.va rog :*
Este cineva la clubul de dans Silhouette din Ploiesti? Sau aveti idee cum e acolo? Am avut odata o experienta trezindu-ma printre pusti de clasa 4-5, eu sunt a 8 a.:)). Esti cineva inscris?
Am ochii caprui si am tenul deschis. vreau sa ma fac bruunet spre albastrui mi se potriveste?:*:*:*
Ce materiI noi o sa avem in clasa a8a
Am cont pe lady popular si sunt nivel 7 si trebuie sa joc mustel mind dar nu stiu cu sa joaca! Imi puteti spune cum sa joaca?
Buna seara. As dori sa stiu unde pot reclama o firma pentru neplata salariilor. Multumesc!
Sunteti de acord cu acest top:http://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_100 Eu nu prea sunt de acord cu turcii care ia pus el, mai repede il punea pe balaci sau rodion camataru de cat pe emre si rustu...
Scuzati-ma ca va intrebare dar ce inseamna a fi cocalar? va rogg raspundeti si sscuzatima dar chiar nu stiu ce inseamna :-ss
Imi puteti spune niste licee si universitati(facultati, colegiuri) din USA? Sa fie si site-ul daca se poate.
Dece pe aceasta comunitate numita TPU decat sa discutam despre probleme reale, intra tot felul de personaje care nu au ce face si intreaba despre marimea penisului ideala, despre teme(sa le facem noi)...? (mai mult)
Hey...imi poate spune si mie cineva cum pot sa slbesc cel mai rapid? multumesc
Care este cel mai ciudat lucru care vi s-a intamplat?
Ce nikname poti gasi la "Madalina"? am nevoie de ceva ajutor :)
Cum ati traduce asta in romana? "And please don't care if they say I'm off the rail. I could loose my way if you want my love."
Cum ati dori sa fie iubitu vostru? Ma refer si la fizic si... din toate punctele de vedere "sincer glumetz atent ...etc din astea " cum ati dori sa fie pentru voi iubitu ideal sa zic asa.:D
Va rog ma puteti as si pe mine cu ceva :D. Fund@. Mi'am instalat un joc sui nu imi apare imaginea cu jocul adica joacate, inregistreaza'te, ajutor... ci imi apare ala cu sunetul Media Player? (mai mult)
Cum pot sa sterg o intrebare de pe TPU? Am auzit ca trebuie sa-i spun administratorului. e adevarat? Daca da, cine e?
Azi am primit o citatie ca sunt faptuitor la ceva trebuie sa ma prezint in data de 18-11--2010 la sectia 2 de politie dar intrebarea mea este ce risc ca eu am luat niste chesti dintr-o casa dar m-a pus...? (mai mult)
Ce faci in momentul acesta?
Cine stie tiganeste?:)
Buna TPU. cate monezi imi trebuie pe tamagochi.ro ca sa pot sa iau codul de reincarcare de 6 euro?:)
Am nevoie de ceva ajutor. Care participa la concusrsu Kubety.si are niste dubluri la insigne.am nevoie. pot da la schimb Carte Vaji si Vrajitor. Daca aveti orice in afara de Carte, Vrajitor, Tarus...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seria Divergent
Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?