Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
De la cati nai devii adolescent?
Voi ce parere aveti despre toate vedetele astea cu fitele lor si scandalurile lor numai ca sa apara la TV. Ei bine eu m-am saturat de ele putine vedete sunt modeste si vorbesc la televizor lucruri importante...? (mai mult)
Imi poate da cineva care joaca pe KUBETI - Vanatoarea de Vampiri, coduri de la Scut si Sageata de Argint. Am dublura OGLINDA
Sal ce poti face ca sa-ti scada dioptriile?
Are cineva senzatii de Deja Vu, tremureli, frisoane si vise care i se intampla? Eu am niste vise care mi se intampla des si mereu cand plec de acasa merg cu frica dar nu stiu de ce.Doar mie mi se inampla?...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu melodia david deejay temptation (instrumental)?
Salutare. Sunt cam nou pe acest site. Ma poate ajuta cineva cu cateva sfaturi... Cum se foloseste, la ce ajuta... De preferat sa fie de sex F, nu de alta dar inteleg mai bine :)))
Bhi care ma ajuti si pe mine cu ceva? am un radio pe net in reateaua rds, dar mai vreau in reteaua de la mine de acasa in clicknet si nu stiu sa configurez ip-ul la clicknet am auzit ceva de no-ip.org...? (mai mult)
Fetele din videoclipul acesta:http://www.youtube.com/watch?v=cdYRN68Ggn0 sunt colegele mele de la dansuri nu conteaza! Deci dupa ce ati vazut videoclipul cum sa numeste melodia?! FuNnYDyTzIY!
Va rog frumos ajutati-ma... pur si simplu in ultimul timp nu stiu ce s-a intamplat dar mi-am pierdut complet increderea in mine, a ajuns sa-mi fie scarba de mine, ma simt urata, urasc cum arat si cum? (mai mult)
Ofera cineva la schimb una dintre urmatoarele insigne: usturoi, puterea vrajitorului, carte de vraji oglinda? Ofer momentan la schimb un SOARE. dati add pe red_mourning va rog. apropo, la REAL gasiti...? (mai mult)
am si eu o intrebare in legatura cu pc:imi apare i eroare carenumi dispare niciodata(chiar daca ii dau cancel\try again\continue))
Precizati valorile verbelor a fi, a avea, a vrea (a voi), in textele: , , A fi domn e o-ntamplare, a fi om e lucru mare" (Folclor) , , Ce-am avut si ce-am pierdut!" (Folclor) , , Buna-i placinta,...? (mai mult)
Daca sunt reprezentant avon trendsetter mai pot fii si la avon campanie normala? Astept raspuns!
Ma puteti ajuta cu o corectare, am tradus un text in romana din latina, dar n-are niciun inteles. Textul: "Omnies homines, qui sese student praestare ceteris animalibus, summa ope niti decet ne vitam...? (mai mult)
Sal, as vrea sa-mi spuneti ce telefon mobil, e bun pentru internet sa aiba in el un bun browser si sa fie de calitate (sunet, video, imagine etc.), dar nu telefoane extraterestre adica nu de acele...? (mai mult)
Ce povestire ii povestea bunica nepotului din poveste "Bunica de Barbu Stefanescu de la Vrancea"? Funda! Urgent! Plzz!
Ma uitam aseara la niste mesaje pe telefonul meu. Din inbox.Mesaje vechi, de pe vara.Nu am mania de a le sterge.Si tin minte ca ma culcam tarziu noaptea, pe la 1:00. Un msj pe care tin minte sigur ca...? (mai mult)
Salutare. Vreau sa va intreb cum credeti ca s-a schimbat imaginea mamei din ziua de astazi fata de cea din trecut.
Imi puteti spune si mie o povestire scurta S. F? funda :D
Am de facut un proiect cu Alfabetul circulatiei rutiere, va rog dati-mi cateva link-uri/informatii pentru a mai economisi eu din timpul acordat cautarii. Multumesc:*
O solutie are aceeasi ________________ in masa ei, pastrand proprietatile fizice si proprietatile chimice ale substantelor componente. Va rog spuneti-mi ce se potriveste. urgent! fundita.
pffff va rog mult de tot am nevoie urgent de o poezie in engleza (nu mare, de 2 strofe) despre natura.Pe net nu gasesc nimica bun ma puteti ajuta pls urgent!( nu-i nimica dc luati de pe net numai? (mai mult)
Salutari TPU, intrebarea mea vine vazand intrebarile voastre, adica nu a functionat Hi5-ul 4 ore si toata lumea disperata, a murit Paunescu Adrian si nu am auzit pe nimeni sa isi exprime regretul pe...? (mai mult)
Funda:Cate intrebari pot pune maxim si cate raspunsuri pentru. ca am pus 2 intrebari si 2 raspunsui simi arata ca mai pot pune, iar eu mai pun si imi zice mltumesc desi in profilul meu nu exista decat...? (mai mult)
La Multi Ani! Tuturor celor pe care ii cheama Gabriel/a Mihai Mihaela E si ziua mea;))
Urgeeent! la nokia 5800 pot avea internet gratuit prin wifi? va rog un raspuns :o3 funda!
Cum vi se pare înțelesul cuvintelor dacia? Adică "dacă ai cap, ia-ți alta".
Cat credeti ca vor mai dura modificarile depe hi5? Funda nu mai zic
Ce este varscozitatea?
Daca imi duc telefonul samsung corby la reparat la vodafone ca sa-i redea vibratia ca nu mai merge il primeste...sh cat costa? funda:X
Ce perere aveti de telefonul nokia 5320?:D cam in cat timp se strica?(aproximativ):D... multumesc:D
De unde pot descarca sezonul 2 de la Jurnalele vampirilor?
De ce nu merge hi5? Sau cum as putea sa-l fac ca sa mearga :-w. Dau dunditssa! :d
De ce nu mai merge hi5? trebuie sa-mi spuneti maxim intr-o ora, plizz.
De ce nu merge hi5?:( Vi s-a intamplat si voua astazi?
Am auzit ca iarna asta se poarta tunsorile bob. As dori si eu sa ma tund (vrea si mama)bob. Imi dati poze pe care le pot vedea gen http://www.mediafax.ro/life-inedit/coafura-bob-implineste-un-secol-galerie-foto-3761164/ numai...? (mai mult)
Care este cel mai mare vis la vostru?
Vine Mos Craciun anul asta la voi? Sau e sarac?:(
Am o compunere pentru vineri cu titlu :De ce eu! imi puteti da cateva idei cum sa fac compunerea dau funda!
Dc nu mai merge hi5`ul?:( la voi merge?:(
Asa de curiozitate. ce stiti voi ca inseamna daca visezi intr-o noapte o apa mare si limpede, si in alta noapte un viol? nu-mi dati linkuri, ma intereseaza ce stiti voi, bunica, matusa etc. si cei...? (mai mult)
vreau sa va cer si eu un sfat! ieri am fost afara, si ma asteptat o verisoara de`a mea. iubitu` ei a venit cu varasu` si ea m-a luat pe mine...si in timp ce se giugiuleau ei acolo, nu aveam cum? (mai mult)
Mai e putin si s-a terminat si anul asta. Ce faceti de sarbatori? Sunteti genul de persoana care simte spiritul sarbatorilor de iarna? Sau e doar ceva banal?
Ce zodie sunte-ti? Cine este in zodie cu mine primeste funda.
Ce inseamna sa faci trolling? :D
Vrei funda? Cine rasp primul la intrebare primeste fundita.
am o mare dilema in legatura cu acest site.De ce nu mai pot raspunde intrebarilor de pe TPU.ro?
am reinstalat windows-ul si cd cu draiverele s-a dus. am gasit pe net niste draivere si am instalat si sunetul nu-mi merge. cine poate sa-mi spuna cum sa fac sa-mi mearga sunetul. paca este gicabyte...? (mai mult)
Am si eu o nedumerire... Poti sa-ti faci buletin spaniol daca nu ai 1 an de cand stai acolo si nici buletin romanesc? fundita:)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
pityyy16cm întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!