Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Va rog mult de tot. vreau pareri, cat mai multe.strang pareri in legatura cu acest subiect:cand imbatraneste omul.am de facut un proiect si m-am gandit ca o parte din el sa fie cu argumente aduse de diversi...? (mai mult)
Ce parere aveti de http://www.wix.com/the1godfather/all-downloads-you-need? ceva sugestii?:D
Vi se pare normal ca un profesor sa converseze pe mess cu elevele lui? Adica glumeste cu noi, ora trecuta i-am aratat o poza pe facebook cu 2 tipi si i-am zis"Uitati, pe asta, blondu o sa-l am, ma...? (mai mult)
Salut.Deci va roog foarte mult sa`mi spuneti de ce nu merge la barn buddy sa adaug prieteni noi:(( Dau click...si nimic:| Va rog sa ma ajutati sa pot baga prieteni. P. S: si daca puteti adauga? (mai mult)
Cine are programa "AIMP2"? Va rog spuneti-mi cum sa fac ca cintecele sa mearga unul dupa altul, la mine un cintec cinta de 10 ori, si nu se muta unul dupa altul? Si as dori sa ii schimb culoarea si...? (mai mult)
Se face cumva greva maine sau intr-o zi din saptamana aceasta?:| Funda!
Deci vreau si eu versuri mai de dragoste din melodii. rep, pop, orce limba;) fundita cele mai multe :X
Hey:X Sunt din Baia mare:x Nu stiti unde pot gasi aici pixuri din alea Fanthom cum arata la reclama, acelea cu care poti sterge cu capacul:d Si.cam cat ar costa unul?:d Ms! Funda:x!
Cum enervez un baiat taur? funda!
Puteti sa-mi da-ti primele 3 intrebari care va plac?
Va rog daca se poate sa imi spuneti cum pot sa imi fac nasul mai mic.Sunt foarte complexata pe chestia asta.Este drep perfecr drept si am facut raportul intre nas si frunte si e la marimea perfecta dar...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste programul acela cand asculti musica in winamp iti apare numele melodie la statusul de messenger? dau funda;)
Maine la scoala trebuie sa dau invitatiile pentru ziua mea si ma gandeam la textul: Te invit la ziua mea in data de 13.11.2010, pe strada cutare nr.-- ...? (mai mult)
Cum inlocuiesc culoarea alba a pagini cu alta pe care o vreau eu din microsoft word 2007 si sa-mi iasa culoarea respectiva la imprimanta?
Nu stiu ce am facut sau pe ce am apasat si acum nu imi apare nici o iconita pe desktop, apare doar scrisu Va rog sa ma ajutati daca stiti
ro! Vreau sa va intreb un lucru.Marti vreau sa-mi comand un telefon(nokia X6 si eu mi-am propus sa mi-l cumpar de la moldcell care costa 5550 lei(in Moldova), dar la orange am gasit care costa...? (mai mult)
ro! Dau funda celui care imi da toata lista de piese de la kissfm nu numai cele care sunt top 40!
Ajutor! De ce nu pot sa las si eu un mesaj? Adica scriu, tot bine si frumos dupa care imi apare chestia aia ca "mesajul tau a fost realizat" sau cum o scrie dar cand ma uit apoi sa vad daca s-a postat,...? (mai mult)
Prietena imi pare rau nu are cont bBuna am un 5 la mate si un 2 la test o sa dam o teza cred ca marti pe 29 noiembrie si trei sa iau un 7 cine vrea sa ma ajute sa inteleg mate e foarte grea matea...? (mai mult)
Ce e mai rau:sa mori inecat sau sa mori ars de viu? Eu as alege inecata! Voi ce ziceti?
De ce cand e cald radiatorul nu curge apa si cand se raceste apa curge
Heii TPU!:x As vrea si eu niste poze artistice :! Linkuri ceva;;). Te rog, mersi :*! :x
Cum imi fac cont pe Metin2TIM? ca nu imi apare
Ce inseamna la liceu, note bune.De la cat in sus socotiti voi ca este o nota buna?
Ce culoare va place? mie purpuriu.
Salut TPU~!~:Pce mai faceti? cine stie cand m-am nascut ii dau fundoi!:Phappy halloween...cine v-a speriat cel mai tare?:p
As dori un site sa descarc vice city pls funda
Timisoreni iubiti:Pe unde-s ceva farmacii veterinare? Chiar ca nu stiu niciuna:-?, dac-ati si vreuna prin zonele Sinaia-Iosefin-Sagului ar fi perfect. Merci frumos:D:D.
Care sunteti din Alba Iulia?
Am un amic si majoritatea timpului in weekend stau la pc ma joc pe ps3 si ma doare si capul ce naiba afara daca ies ma plictisesc simt o frica in mine de la singuratatea asta parca innebunesc, sper sa...? (mai mult)
Sal all mi-am copiat devil my cry 3 in WinRAR si si in 4 parti, si la fiecare imi cere o parola(password) si nu stiu care ii, si daca pun una asa din capu meu imi apare total 1 error si scrie C:\documents...? (mai mult)
BUNA TPU cum aflu si eu nr de telefon dupa o cartela care nu mai are valabilitate?
Cum pot vedea cine-i "invizibil" pe messenger?
M-am casatorit in romania, de cativa ani locuiesc impreuna cu sotul meu in spania, acum vrem sa divortam, putem divorta fara a merge in romania? as dori mai multe detalii daca se poate!
Ce as putea face pentru catelusul meu...pentru ca l-am gasit batut de cineva si nu isi poate misca picioarele din spate :( Imi e foarte mila de el si nu as putea sa renunt asa usor Daca exista? (mai mult)
Va rog ajutati-ma... Iubesc si ador un baiat cu care stau impreuna de 4 luni dar toata lumea incerca sa ne desparte, in sensul ca ne minte.Va rog dati-mi un sfat, plzzzz, pwwp:d
Cine este pasionat de motoare? :X In special Suzuki Hayabusa! Eu le iubesc!
Cum imi salvez o poza de pe hi5?:))
Urgent! Caut sloganuri pentru Petrecere de haloween...Plzzzz repede dau funda primul raspuns
Nu stiti cumva cum pot contacta un hipnotizator online?
Cum pot sa imi fac o a doua gaura in ureche (singura)? ce imi trebuie? cum procedez?
pe ce site pot vedea meciul steaua - bistrita live de la 19.30? aspuns va rog! dar am sopcast-ul instalat si am incercat de mai multe ori. ce site-uri fara nevoie de sopcast stiti?
Salut la toata lumea. Imi spuneti si mie va rog frumos de unde pot sa descarc si eu melodii frumoase dar sa nu fie manele sau altceva...
Ce parere aveti despre halloween?
Am descarcat de ceva vreme spiderman ultimate si nu stiu de ce blocurile si restul imi apar multicolore si panza nu se vede? cine raspunde primul au fundita
Faza cu GLOW STICK(acele betisoare fosforescente) imi spuneti si mie reteata pentru acel lichid:D
Credeti ca e bine ca o fata sa preia initiativa daca baiatul nu o face? Sau sa astepte dupa el? Stiu ca ve-ti spune: "Daca te place el fa face primul pas", dar daca baiatul e mai timid? Pareri, opinii?:> Multumesc!...? (mai mult)
Fetelor va plac baietii inalti :>?
Da-timi si mie un site de pe care pot downloada metin pe server privat funda
Hi tuturor! am o intrebare fundite cate vreti:P.acum cateva zile aproximativ o saptamana a fost pe protv un film cu o fata care se transforma din ratusca cea urata in o diva iar tatal ei nu are incredere...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!