Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Cine ma ajuta? -cate covalente are azotul? -cate covalente are clorul? FUNDA!
Mi se intampla un lucru foarte ciudat.va povestesc dar va rog nu faceti misto de ce o sa va zic. e vorba despre un user de pe TPU. (nu dau nume) ne-am impretenit, am vorbit putin pe messenger, totul a...? (mai mult)
Cum se numeste codu' ptc cs. prin care vezi prin pereti? :)
De unde pot descarca haulin romania full? //dau Funda //
Va rog eu raspundeti-mi la intrbarea asta. am nevoie de melodii! http://www.TPU.ro/conversatii/buna-TPU-am-nevoie-de-ajutorul-vostru-am-nevoie-de-melodiile-din-trailerul-de-la-step-up-3-chiar-daca-sunt-remixuri-http/....? (mai mult)
Vreau si eu poze cu modele de unghii; x... le am fOarte mari si nu stiu cum sa le mai fac :-< Ma ajuta cineva?!; x dau funditttSSsssa; x
Bunaa!:*:* Am o mica "problema". Vreau sa slabesc vreo 5-6 kg si nu stiu ce sa fac. Am incercat tot felul de diete si mai mult de 1-2 kg nu slabeam. Apoi am fost in spital, mancam doar fructe si am slabit...? (mai mult)
Cum pot sa vb cu unii jucatori de la echipe pe chat?:> Funda :d
Ce inseamna cand visezi cu politie :|? E de rau?
Imi dati ceva statusuri rautacioase dsp "U" cj? ffffunda
Cat costa o copie de chei pentru usa metalica in brasov?
Stie cineva cand apare liga 1 pentru fifa 2011?
Ce sa fac sa ma ingras? nu stiu ce sa mai mananc :o. Si de obicei mananc in cantitati destul de mari. Ma ajuta cineva?
Cum pot sa scap de frica de fantome si de alte chestii? De la un timp un coleg mi-a spus de nu stiu ce fantoma care la inceput nu m-a speriat dar apoi m-am documentat pe net si am aflat mai multe si plus...? (mai mult)
Pe facebook cum iti dai seama daca cineva ti-a respins cererea de prietenie? Adica iti apare un mesaj ceva sau pur si simplu ramane awaiting friend confirmation pentru totdeauna?:)
Buna cine imi spune daca in acest moment ii mai merge sa fure cu Tab de pe barn buddy? azi dimineata mergea din nou si acum nu:(
Buna!:DPt fanii formatiei,, SuG,, imi puteti da niste site-uri sau idei cum sa scriu pe net sa gasesc haine de genul cum poarta takeruD:Ddau funda
Miley Cyrus sau Vanessa Hudgens?
Buna TPU... Deci sunt in ultimul timp multe stiri cu Liviu Varciu, stiu ca el era in trupa L. A. dar ce a facut el in tot timpul asta ce a lucrat... asa de curiozitate?;)) :D
Buna TPU.Deci am o camera web de la EMTEC, si nu am cd de instalare va rog cine ma poate ajuta sa-mi dea linck sa descarc free setarile pentru instalare:(. Modelul este ECSWW100V.Multumesc anticipat :*....? (mai mult)
Daca are cineva vreun cont pe farmerama si doreste sa mi-l cedeze, dau cate funde vrea.
Ma plictisesc intr-una si nu mai stiu ce sa fac. Pana si de prietenul meu :(. Si de filme, citit, stat pe net si de iesirile cu prietenii! Ce as putea sa fac? :D Sunt intr-o perioada cam proasta in...? (mai mult)
Dau FUNDA pentru cele mai detaliate argumente. Ce sa aleg dintre: http://www.marketworld.hu/files/images/BA2020CE.jpg http://info.vltavastores.cz/ceniky/imagesHP/ROWCF4032D0. jpg http://www.bytovaya.ru/PIC_300x300/UI003755.jpg http://i00.twenga.com/beauty-gesundheit/glaetteisen/
Vreau si eu niste statusuri pentru fete fitoase fundita
Cum as putea sa-mi fac un screensaver? Funda`;;)!
De ce sunt timid? In special sunt timid cu o fata. Stau si ma uit la amicii mei cu tin de fete, le invart pe o parte, una alta. Eu nu pot fi printre ei :(. Ma simt foarte timid fata de o fata.
Dau fundita va rog spuneti-mi ce inseamna inspiratie divina pentru ca ne-a dat profa de religie sa cautam si nu stiu ce inseamna.
Hey! Imi poate da si mie cineva un cont pe metin2 GX? pentru. ca inscrierile sa-au terminat.
Salut. Am o intrebare pentru iubitorii de jocuri, pentru adevaratii gameri:D spuneti-mi niste jocuri cu avioane in care pot sa decolez, sa aterizez indiferent de "varsta" lor. si noi si vechi Si pe...? (mai mult)
Ce parere aveti despre persoanele care nu sunt punctuale?:). Eu am un prieten care mereu zice: stai revin imediat. si sta si ma face sa astept 2 ore:-l. Dar il accept asa cum este:)pentru ca pana acum mia...? (mai mult)
Stiti vreo-un program cu care sa pot imparti monitorul in patru, adica patru ecrane si pe fiecare sa pot pune altceva?
Cum scap de cosuri in 3 zile?
am auzit acum cateva min pe VH1 o melodie a lui Taylor Swift. videoclipul incepe cu ia intrand intr-o cafenea unde se certau 2 si isi aminteste ea cum a se plimba cu unu pe plaja, si ala a cerut-o...? (mai mult)
FunditSSa...De ce nu mai pot fura cand e si caine lup la Barn Buddy? :)
Stie cineva cum imi pot face imagine de profil Hi5 mare? Adica mult mai mare decat apare pe orce profil hi5. Sper ca ati inteles la ce ma refer si va multumesc!
puteti sa imi spuneti niste filme cu adolescenti, comedie...ca sleepover, asa ceva, va rog mersi dau fund:X
Cum sa fac eu primul pas catre un baiat? Ca amandoi suntem 2 timizi:">. Si nu vreau sa fie banalul " vrei sa fii cu mine" mi se pare prea aiurea, prea fara sentimente vreau sa fie ceva mai special:x dau...? (mai mult)
Help! Deci vin de la school si una mi-a lasat com la o poza [rautacioasa] M-am bagat la profil mai aveam 20 de poze din 100 si ceva :(( Si comuri putine :(( M-am gandit ca poate ea a fost :-L Si vreau...? (mai mult)
La hi5, o fata mi-a lasat un comentariu la o poza si am observat ca scrisul ei era ingrosat. cam cum putem avea si noi la messenger. Cum as putea face sa-mi apara si mie scrisul asa ingrosat pe hi5? Funda`...? (mai mult)
Cine e din Oradea? La Lic. Teologic Greco-Catolic? In ce cls?
Ce nume i'ati pune viitorului vostru copil?(fata/baiat)? Ce va atrage mai mult la acest/e nume?
Ce subiect de discutie ar avea un mosneag, un tractorist, un intelectual si un elev intr-un compartiment de tren?
Hey! M invitat un prieten pe imvu si el a acceptat si a facut cont, dar eu nu am primit credite.De ce?
Deci.soc si groaza:)) JB un fals! credeti asta?
Am fost somera timp de 6 luni (din martie pana in sept) iar acum sunt casnica.Am o fetita de 5 ani si un barbat cu care traiesc (care e si tata copilului) dar cu cre nu sunt casatorita. Pot beneficia de...? (mai mult)
Sallz! cum se face un comentariu la un text. Eu sunt in clasa a 7-a si inca nu l-am facut si mi-a dat tema la istorie. Va rog sa imi raspundeti astazi.
Ma puteti ajuta? Ce s-a intamplat in anul 1989? Am cautat pe google si nu am gasit.Multumesc.
Sunt din milosesti, ialomita am ambandonat scoala dupa 8 clase si as vrea sa ma apuc din nou de ea... un liceu fara frecventa ceva pot gasi in acest judet? ati putea sa imi dati si cateva detalii despre? (mai mult)
Vand o cantitate ENORMA de prostie umana, adunata de la toti cocalarii, pitzi si niste vecini:)) Cineva interesat?
Buna am nevoie de un rasp serios cum se face diferenta intre adjectiv si verb la participiu. funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
GigelFieCuTine întreabă:
Laura022 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Piratii din Caraibe
Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!