Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Sex and the city sau Gossip Girl? De ce?
Ma poate ajuta cinava sa dau de RalucaTPUro? poate imi da cineva un indiciu cu o intrebare unde a raspuns...sau poate ma contacteaza chiar Raluca? E cam urgent! Multumesc tuturor
Buna seara all ...stiti un site de unde sa downloadez coduri cs 1.8 goiceasoft ...sau daca aveti lasati un id
Este vreun site sau un program care scrii cun cuvant si iti analizeaza de ex:substantiv, nr, gen etc? dau funda
Stateam acum pe net, si dintr-o data am observat ca mi s-a inchis messul, si mi-a spus ca am fost deconectata deoarece am intrat pe contul meu de pe un alt calculator.se poate sa-mi fi aflat cineva...? (mai mult)
Trebuie sa caut un articol pe net pentru revista scolii. Dar nu stiu despre ce sa fie. Sa nu fie plictisitor. Imi dati o idee? Dau fundita. Multumesc.
.. o cunostiinta si-a activat roamingul inainte sa plece in strainatate.Stiam ca daca eu o sun pe respectiva persoana imi i-a din minute dar si ei din credit. Dar acum intoarsa in tara,? (mai mult)
Cum sa ma fac dorit de o fata?
Cam cati ani vrei sa traiesti?
Unde pot gasi ochelari de innot? dau funda... URGENT! La articole sportive?
Credeti ca studiul limbilor straine reprezinta o amenintare a identitatii nationale? General vorbind. Sunteti de acord? Daca da de ce, daca nu de ce? Mi-ar placea sa vad argumentele fiecaruia.
Codul de luna asta de la ourworld care e
Am o micuta problema... Imi cam cade parul... Ce pot sa fac? Cu ce sa ma spal pe cap? Sau ce sa fac sa nu-mi mai cada asa? e de-a dreptul enervant!
Ochii albastri si parul bruneth. ce parere aveti? asa sunt eu
Samsung s5230 e bun? ca am auzit ca ar avea probleme cu bateria si ecranul care se zgarie usor si nu as vrea sa regret apoi ca l-am cumparat.si are meniu in romana?
Buna ce credeti de faptul ca am raportato de userul @mariaioana? Adica a dat un raspuns vulgar la o intrebare la care chiar eram si sunt curioasa.
Salut, pentru cei care sunt din Cluj, stie cineva unde se gasesc ochelarii de soare stilu john lenon rotunzi, magazine ceva?
Boona TPU cine imi zice si mie 10 cuvinte din lb. romana si originea lorr plzzz am mare nevoie. fundita:D?
Vreau sa descarc jocuri pentru telefon samsung E2550, dar nu gasesc niciunde. Pe Google am incercat, insa nu gasesc nimic. Va rog ajutati-ma :) Funda! :)
Ati fost vreodata amendat ca nu ati avut bilet pe transportul in comun? cat e amenda, acolo unde locuiti?
Care este dupa parerea voastra cea mai frumoasa locatie de vizitat din Romania?
Salut, unde gasesc si eu un anti trojan freeware? m-am uitat pe net, si am gasit doar cu licenta.
am o sora mai mica care s-a lovit la un picior, una din colege ia scapat pe picior o piatra cam mare, ea avea niste tenesi in picioare. i s-a movat degetul ala mare de la pocior si daca il atingi...? (mai mult)
Am avut o zi extenuanta si oribila dar acum sunt acasa si nu pot dormi cum sa fac sa ma relaxez si sa nu ma mai gandesc la ziua de azi? va rog ajutati-ma
am o problema cu windowsul. de fiecare data cand vreau sa fac un New Wordpad Document sau orice altceva, spre ex. o mel sa o redenumesc trebuie sa scriu in capat. mp3 sau. doc, ce format ii? oare...? (mai mult)
Ce este mai important in viata?
Va place chimia? :) Motivati.
Este potabila apa din lac? argumentati fundy
Incompetenta sau reavointa?
Buna:* ma numele m, eu este carmen; ) joc metin2 nu folosesc hackuri dar am o mare problema:| am un prieten care a folosit hack(eu nu stiam ca foloseste hack:|) si am facut grupa cu el la eso dar...? (mai mult)
Este vreun avantaj daca membrul primeste fundita? Daca da, Ce avantaje are cand primeste fundita?
Cum sa-mi fac un aboment plat si frumos? Va Rog nu umblati cu glume.Multumesc...
Ce jocuri mario stiti care sa mearga in calculatori samsung mai vechi.pleaseee dau fundoii la care merge;)
Cu ceva vreme in urma am utilizat site ul okazii.ro pentru a vinde unele produse ce nu mai imi erau necesare. Totul functiona destul de simplu, fara probleme. De aproximativ 2-3 luni, am incercat...? (mai mult)
Care este culoarea ta preferata? Care este zodia ta? Care este mâncarea ta preferata? Care este data ta de naștere? Răspundeți, este un concurs, primiți funda pentru cei care câștig! Anunț câștigătorul...? (mai mult)
Buna am mobil > http://www.google.md/imgres?imgurl=http://almaty.freeads.kz/content/visitor/images/201002/f20100212143904-nokia_6300_01.jpg& imgrefurl=http://almaty.freeads.kz/ru-i-offer-i-id-i-139588-i-prodam-telefon-nokia-6300-nokia.html&...? (mai mult)
Buna credeti ca am facut bine ca am raportato pe userul @mariaioana? Adica eu am pus o intrebare la care eram curioasa si ea a dat un raspuns vulgar.M-am uitat la intrebarile ei si am vazut ca sunt toate...? (mai mult)
Salut, imi ziceti si mie de unde pot descarca melodia care o canta la inceputul filmului"iubire si onoare" pls ca imi trebuie pentru prietena mea va rog mult si dau funda la care imi zice
Sunt o fata de 11 Ani, toata lumea imi zice ca sunt cool, dar eu nu cred asta. Ce pot face sa devin cool (pentru un baiat)? Va rog, raspunde-timi!
Spuneti-mi niste asemanari intre operele astea 2 ale lui ion creanga "danila prepeleac "si "amintiri din copilarie"'. urgent... dau fundita.
De unde pot downloada jocul mario de orice fel? Am samsung mai vechi...si nu merg toate jocurile. Si as vrea din astea care pot juca cat vreau. Dau funda daca merg :X:X:X
Dati-mi coduri de gta 3 plisss :P funNda :x
Daca ati povesti despre o intamplare hazlie sau trista legata de o carte ( reala sau inventata), ce ati zice?
Daca sunt blonda inseamna ca sunt proasta?
Ce face mai exact un analist tehnologic? (ex: Penelope Garcia/Criminal Minds)
Buna, Imi poate spune cineva ce sa fac pentru a indeparta mirosul inchis din bagaje. Urmeaza sa ma pregatesc pentru facultate, am mai multe bagaje si as vrea sa pun in ele un odorizant. Stie cineva care...? (mai mult)
Ti-ai inchide contul de facebook/hi5/netlog/etc. daca ti-ar impune prietena/prietenul?
Va place serialul Ezel care a inceput ieri pe kanal d?
De ce se sterilizeaza acele cu care se fac injectiile condamnatilor la moarte?
Stie cineva vreo-un program cu care sa pot introduce intr-o poza o sagetuta care sa indice ceva, sagetuta sa fie ce culoare vreau si sa palpaie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!