Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Buna TPU stiti cumva cine canta melodia de la minutul 3.40? http://www.youtube.com/watch?v=2oe4Hm5IMOE&feature=player_embedded
Mi-am cumparat acum o luna o oja neagra. dupa ce am incercat sa o scot de pe unghii cu acetona au ramas pete negre... acum ma dau cu oja respectiva ca sa nu se vada. cum pot scapa de ele?
imi puteti spune daca scoala anul asta incepe pe 1 sau pe 15?
Cel mai bestial film de groaza primeste FUNDOI
Cine stie cum castig trofeu la lady popular:S?:D?
Cati dintre voi nu va simtiti uneori diferiti? Ca si cand ati veni de pe alta planeta, nimeni nu va intelege, nimeni nu va e alaturi, nu aveti pe nimeni, sunteti singuri si va luptati cu grutatile lumii?!...? (mai mult)
Hey :* ce frizura mi-ati recomanda? ca nu imi vine nici o idee aa am parul in scari si este mediu mersi mult :*
Fratilor, deja ma enerveaza cuvantul "own" ...peste tot vad commenturi "own pentru poza asta, own ruochelari, etc. Pana la urma ce semnifica own? Stiu traducerea, numai ca nu inteleg de ce se foloseste? (mai mult)
Stiti la cat se difuzeaza tradarea acum pe acasa?
Simt ca toti prietenii mei ma ignora, simt cum nu mai am nici un prieten. Ies afara si stau singur si ma joc pe tel. Nu sunt o fire rea. Sunt calm, intelegator si totusi nu stiu de ce ma ignora?
Cum imi schimb parola la hi5?
Fiecare in viata are cate un drum de urmat dar daca la un moment dat nu mai aveti companie si nu mai este nimeni in spatele vostru cine va va urma? va rog frumos nu va bateti joc de intrebarea asta. astept...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu ceva? Gasesc mereu pete albe pe chilotei.Este un lichid alb, fara miros si nu stiu ce e! Ma puteti ajuta va rog? Multumesc!
Ce reprezinta acel talon lipit pe parbriz la o masina si pe care scrie "Permis...Camera Deputatilor"?
E greu cand se termina o relatie la care ati tinut enorm?
Cine vrea sa ne cunoastem bine? lasati-va id pe privat eu ma numesc Ioana si am 13 ani voi? nu uitati de id;)
Salut dc nu pot intra pe contul de le 3d chat secret city ca mi-am facut cont si nu ma lasa sa intru imi scrie ca nume sau parola gresita. Ajutati-ma dau funda
Azi am primit de la varul meu un pisoi persan de vreo 2 luni si ma intrebam daca stiti vreun vaccin obligatoriu pentru aceste pisici sau orice vaccin obligatoriu pentru pisici (si mai astept...? (mai mult)
Astazi am primit un pisoi persan de vreo 2 luni si ma intrebam ce vaccinuri sunt obligatori pentru pisici sau pisici persane (si daca stiti unele indicati pentru ingrijirea lui)
Cat costa un avort?
Ce muzica linisteste cel mai mult trance sau muzica de pian?
Nici cersetori de la metrou nu mai sunt ce au fost o data http://www.peaici.ro/nici-cersetori-de-la-metrou-nu-mai-sunt-ce-au-fost-o-data/
Hi. De unde pot lua toate cartile [video] de pe net, AVATAR.ultimul.razboinic.al.aerului? Si inca o intrebare... a aparut a4-a carte [cartea aerului]?!?!
Cine joaca farmerama si vrea sa ma bage la prieteni numele meu ii robyrobi10
Care vi se pare cel mai tare joc de pe net cum ar fi alea de pe armorgames sau asa ceva, vreau cat mai multe raspunsuri. dau funda pentru cel mai tare joc.
Boona TPU! Vreau si eu niste status noi si funny:xCele mai tari dau fundita promittt!
Ce urati cel mai mult la voi insiva?:P
Cine imi da ex. de magazine in Timisoara =X De unde pot sa imi iau rucsacuri mai scumpe de 50 lei, de firma :X Fundii!
Care este cel mai frumos cadou care il poti face de ziua unui prieten? Dar un prieten.pe internet vreau sa spun... Ce cadou ii poti oferi? Inafara de incredere, spirijin...stiti la ce ma refer. P. S:? (mai mult)
Hei. Stiti vreun site in care te invata sa faci poze? Adica sa. ti arate cum sa stai in poze, cam asa ceva? Ceva pentru cei care nu sunt profesionisti in facut poze[P. s: vreau sa-mi fac singura poze.] Plzzzz...? (mai mult)
Bunaa:) Eu as vrea sa imi cumpar un hamster, dar si porcusorii de guinea ma atrag:) Asa ca am niste intrebari: 1.Care muscatura este mai periculoasa? 2. Avantaje si dezavantaje(frumusete, ingrijire) Ms...? (mai mult)
Stiu ca e o intrebare stupida, dar: Care e cea mai scurta convorbire telefonica? La mine 4 secunde
Cand sunt cu prietenii glumesc si rad, si provoc mult haz in jurul meu, dar uneori simt ca trebuie sa stau singur si sa ma pierd in ganduri deoarece simt ca nimeni nu ma intelege. Cum sunt eu de fapt?...? (mai mult)
Heii! Aveti niste statusu`ri de dragoste? Datsi`mi si mie! Dar nu de pe google! Pls! Ceva mai faine! Dau fundita baa! Tnx Fain!
Ma aflu intr-o dilema! sper ca ma puteti ajuta. sa incepem: Ce ati face cand 2 baieti ( de 13 ani si tu ai 12 ani) te plac, adica se tin dupa tine iti spun de 10 ori daca vrei sa fii cu el...? (mai mult)
Exista vreun site special pentru adolescenti? Adica pentru fete. Ceva gen: www.noifetele.ro Dar sa fie cu mai multe chestii. Cum ar fi articole despre haine, machiajruri...chestii din astea.
OK, am o nelămurire. Am un blog pe WordPress și aș vrea să-l anulez, dar nu știu cum se face. ^_^ Dacă știți cum, vă rog să mă deșteptați și pe mine. Dau fundiță. Mersi!
Cum vi se pare blogul www.toata-lumea.blogspot.com? fundita
La ce liceu sunteti? va place in liceu vostru? ce ati schimba la el? :*
Buna Stiti? M-am uitat la niste clipuri cu American Idol pe youtube si am obs ca cei norocosi nu au fost aprobati doar pentru talentul lor dar si pentru aspectul lor deci numai cei care aratau bine(frumosi...? (mai mult)
Hey...luna viitoare e botezul surorii bff-ei mele si nu stiu cu c s ma imbrac. stiti cumva site-uri cu rochii pentru asemenea ocazii dar daca le comand in cat timp vin:D?
Cine v-ar placea mai mult sa fie prietena lui Joe Jonas? Demi Lovato, o alta celebritate sau o fata normala care nu a aparut niciodata la televizor si nu stie nimeni de ea PS:care nu este faimoasa:)...? (mai mult)
eu sunt blonda naturala dar cu timpul culoarea mi s-a cam inchis si vroiam sa imi deschid putin culoarea dar cu nuantator ce parere aveti? ce nunantator sa folosesc? fundita :X
Buna! As vrea si eu Clasament liga 1 romania la fotbal! Va rog. Da` fara linkuri;)! Mersii!>:D< Funda primul` care imi zice!:x
Vreau vecini la barn buddy pe hi5
Cum as putea prinde semnalul tv direct de la satelit la antena, nu de la cei care il distribuie (adica sa prind programe la care nu am acces)?
Neata... stie cineva cum se sterge un cont pe site-ul asta?
Care este emoticonul tau preferat:P...:p-->:))
Server Info: GameSx The Godfather[wipe[leadere]admine] Address: 93.187.143.113:7777 Players: 21/50 Ping: 5 Mode: GameSx v.3.3 Map: GameSx's Land cand intrati /report ma adus Lollzor
Am si eu nevoie de ajutor, am cont pe youtube si nu stiu cum sa pun poza la profil:(...sa nu radeti insa n-am de unde sa le stiu pe toate...by.kam3lia e idu meu
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Solane întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!