Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Vreau si eu sa stiu unde sa vad daca am primit fundita(TPU)... Dau si eu fundita :)):)) (asta stiu cum sa fac)
Ce post de radio ascultati? Cel mai bun.primeste funda :)
Caut pe cineva care se pricepe si este dispus sa ma ajute in configurarea unui hub. Lasati aici mesaje sau adaugati id mess dob3rman13
Cine stie niste replici dure? Funda pe cele mai tari!:*
Care este site-ul tau preferat? Primeste fundita cel mai tare!
La Lady Popular, daca parasim casa veche, si ne mutam in una noua, mobila din casa veche ne ramane, nu?
Cum pun un film pe dvd? Pls help! Dau funda!:*
Am o intrebare.Am fost la mare de luni pana azi. Miercuri seara s-a intamplat ceva ciudat! Luna a fost rosie inspre portocaliu! Si nu mi s-a parut! A doua zi a fost chestia aia cu pestii.Meduzele,...? (mai mult)
Cine stie porecle tari pentru Simona?
Cati dintre voi ati ajuns sa faceti in viata total altceva decat v-ati fi dorit initial?
Voi in ce zi v-ati nascut? Care e nascut in aceeasi zi cu mine ii dau funda:d
De ce nu se mai pot muta obiectele pe Barn Buddy? care stie cum sa le mut pls help!
Cum il cheama pe max din Vrajitorii din Weverly Place
Sal! Ce inseamna cand visezi ca cineva e gravida? mersi:*
De ce toata lumea e asa disperat dupa funda? Parca ar fi aur! Si nu scrieti acelasi raspuns ca alti! Terminati aceasta nu e o intrecere mersi mult!
Esti multumit/a de viata ta?
Vreau si eu o porecla pentru fete.Toti care ma cunosc imi spun Jeny. De la numele asta ce porecle stiti? Cele mai frumoase funda,)
Ati vazut pe google traducere :)) Daca traduci Florin Salam din maghiara in romana iti da Akon =))?
Cum a fost first kiss?:P ;;) detaliat daca se poate nu: super, romantic, extrem de tare :P astept :D
Imi puteti spune cateva porecle de fata va rog as vrea si eu una!(ma cheama bianca, sunt cam aiurita iar parul imi sta mereu ciufulit si da senzatia de zuzu)
Anul viitor am banchetul, vreau o rochita, stiu ca mai am timp destul dar vreau sa aleg ceva de acum, ma hotarasc foarte greu. Imi place foarte mult culorile : galben, roz, albastru, dar toti imi...? (mai mult)
Salut.Am o cartela de Orange si am dat un sms sa aflu cat credit am.Si am primit drept raspuns: creditul tau este de 1, 47 euro centi.Asta inseamna ca am 1 euro si 47 de centi nu? Dar daca am atata credit...? (mai mult)
Voua de ce va e frica?
Am o cartela de Orange si vreau sa bag net pe tel.Cum pot sa fac asta fara sa ma duc la vreun centru de specialitate? Dau funda celui mai explicit si detaliat raspuns.
De unde as putea sa iau si eu niste avatare anime? P. S : (Nu vreau siteuri precum deviant, photobucket sau google ca nu sunt prea frumoase :D) Dau fundita;;)!
Ce parere aveti despre Catalin Botezatu? :P
Pe ce canal are Scare Tactics?
Ce faceti cand sunteti tristi?
Verisoarei mele ii este frica de intuneric, si noaptea cand se trezeste sa se duca la baie sau la bucatarie tine telefonul in mana si il aprinde ( nu este vorba ca nu vede pe unde merge si de.aia...? (mai mult)
Cum trebuie sa arate fata perfecta?
Credeti ca un baiat se poate indragosti de o fata doar pentru simplu fapt ca ii place cum gandeste, cum se comporta chiar daca aceasta nu arata prea bine?:D
Hey, unde-i TPU pe care il stiam eu cand m-am logat prima oara?! eu mi-am facut contul pe 7 februarie 2010 iar atunci toata lumea raspundea am avut si 10 raspunsuri acum abia ma chinui sa primesc 1 sau...? (mai mult)
Ajutatsi-ma cu niste idei de id-uri. just, mikutsa.etc.va rog mult.[fundita.:*]
Cum se baga un video pe youtube?
Cristiano Ronaldo sau Messi?
De ce unii ii urasc pe cei care cer fundita? :-?
Este un site, , world of cars online" si la inregisrare imi cre adresa de e-mail. Dar nu ma lasa sa scriu, , @". Daca scriu fara, , @" si scriu doar yahoo.com sau daca nu mai scriu deloc yahoo.com...? (mai mult)
Cine se uita la Desperate Housewives? Va place? Eu ma uit si imi place... ma uit in fiecare seara...:D
La curier rapid.de ce iti mai cere o serie si un numar pentru comanda? ce face cu seria si cu numarul? funda, repede
Heii! Dintre cei care si'au luat revista bravo girl. ce sunt acele tips`uri?:-s. p. s:si Cosmopolitan ce model de ochelari au/aveau?:o3.ca a aparut noua revista pe site'ul lor si nu am mai gasit'o pe...? (mai mult)
In jumatate de ora plec in Venetia si as vrea sa stiu ce obiective principale pot vizita? Stiu cateva dar sigur nu stiu mare lucru.
Cine are picasa sau este mai bine de preferat sa iau de pe net?
Hey! mi-aminstalat jocul call of duty 4 moder warfar 2 si a mers dar, problema este ca atuni cand dau na new game mi se face se incarca si cand as inceapa misiunea mi se face ecranul albastru si se restarteaza...? (mai mult)
Cine imi poate da si mie niste coduri pentru par in pixie hollow?
Acum cativa ani imi placea farte mult GTA. Sa recunoastem, era ceva nou pe vremurile acelea. Acum as vrea sa ma joc din nou. Imi puteti explica care e diferenta dintre vice city si sanandreas (chiar nu...? (mai mult)
Care e Cole Sprouse si care e Dylan Sprouse? Cole e Zack si Dylan e Cody sau invers?:) Mersii`; x
Hi! La stardoll am cumparat din greseala 2 canapele. Cum pot trimite una dintre ele cadou?
Eu nu am bani de sala dar imi poate recomanda cineva ceva exercitii pentru acasa ca sa contureze unpic muschii? fundita
Am nevoie urgent de ajutor! Cine imi poate da un site cu messenger-ul 9.2? Ca sa-l descarc? Va rog am nevoie foarte mare de ajutor! Eu nu am gasit nimic! Ofer fundita pentru raspunsul cel mai...? (mai mult)
Dati-mi si mie servere de cs pentru cs 1.6 lant final (dau o funda)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Solane întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?